Cinci botosaneni joaca fotbal la peste 3000 de km pentru…FC Transilvania - GALERIE FOTO, VIDEO

Cinci botosaneni joaca fotbal la peste 3000 de km pentru…FC Transilvania - GALERIE FOTO, VIDEO

   facebook.com

Un grup de români stabiliţi în capitala Irlandei, Dublin, ne demonstrează încă o dată că pasiunea pentru fotbal nu are graniţe. Printre ei se afla si cinci botosaneni, care dupa ce s-au "duelat" in Campionatul Judetean", au devenit colegi in Irlanda.

FC Transilvania, club condus în prezent de băcăuanul Vasile Berdilă, a fost înfiinţat la începutul anilor 2000 şi a câştigat de-a lungul timpului mai multe ligi de amatori din Irlanda precum Leinster Football League, Division 3 Sunday, Premier Division Sunday sau Major Division, potrivit darabaneni.ro.

În sezonul 2011-2012, FC Transilvania şi-a adjudecat cupa Charlie O’Leary si Dalton Cup, cea mai prestigioasă, după o partidă susţinută pe terenul echipei din Premier League, Shelbourne, acolo unde Steaua a obţinut o remiză (0-0) în preliminariile Ligii Campionilor din 2005.

FC Transilvania are trei echipe, dintre care una de juniori şi alta de old-boys, iar obiectivul clubului în acest sezon este câştigarea Athletic Union League. Principalul sponsor al echipei este Alimentara Românească Blanchardstown.

Clubul are în componenţă si 5 botoşăneni: Romeo Şodrîngă, fost jucator la CS Darabani si FC Paltinis, Alexandru Voiniciuc, fost jucator la AS Roma si AS Bucecea, Marius Voiniciuc, care a jucat si el la Avantul Albesti si AS Bucecea, Ovidiu Sirghi, fost jucator la FC Vorona si AS Roma, dar şi Bogdan Verenciuc, fost campion in Liga a IV-a cu AS Roma.

FC Transilvania are si pagina de Facebook (CLICK AICI), iar acolo romanii isi publica toate fotografiile, dar si rezultatele inregistrate in campionat.

GALERIE FOTO:















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
22

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
369

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
138

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...