CFR da lovitura! Vezi ce jucator ii vinde lui Zenit!

CFR da lovitura! Vezi ce jucator ii vinde lui Zenit!
Fotbalistii din Liga I au mare cautare in Rusia. Daca Marius Niculaie si Marius Constantin nu au ajuns la Terek, un rival de-al lor din campionat va juca in Rusia.

Mijlocasul clujenilor - Dubarbier le-a luat ochii rusilor de la Zenit Santk -Petersburg, care vor plati  CFR-ului aproape 4 milioane de euro.  Mutarea urmeaza sa se faca in august - perioada de transferuri in Europa se incheie la sfarsitul lui august.

Dubarbier a venit la CFR Cluj in 2007 de la Gimnasia la Plata din Argentina si i-a costat pe clujeni aproape 800.000 de euro.

Dubarbier ar fi al doilea jucator vandut de CFR Cluj in aceasta vara dupa Pereira care a plecat la Porto pentru 4,5 milioane de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
185

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
719

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
227

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...