CFR Cluj l-a dat afară pe Tamaş, fără ca acesta să debuteze. Vezi ce a zis Mureşan! - VIDEO

CFR Cluj l-a dat afară pe Tamaş, fără ca acesta să debuteze. Vezi ce a zis Mureşan! - VIDEO
Gabi Tamaș s-a despărțit de CFR, a anunțat chiar site-ul echipei ardelene, care nu a explicat și motivul pentru care s-a ajuns la această decizie.

Motivul însă îl reprezintă imaginile în care Tamaş apărea alături de Florin Costea într-un club, ambii fiind sub influenţa alcoolului.

Tamaș a semnat pe 9 octombrie cu CFR și ar fi trebuit să joace la Cluj până în vară.

"Pentru sanatatea colectivului, trebuie sa fii ferm in aceaste situatii. Tamas ne-a spus ca vrea sa joace la noi, sa isi relanseze cariera, sa fie serios. L-am crezut pe jumatate, parea credibil.

Inainte de a semna am avut doua discutii barbatesti. Am crezut la un moment dat ca l-am convins, ca se va indrepta. L-am avertizat si i-am spus: Gabi, daca o data ai fost si ai baut sau se mai intampla ce ai facut inainte, pleci imediat.

A aparut pe site-uri acel material cu Tamas, eu l-am vazut cu putin timp inainte sa apara, m-am informat, ca sa stiu sigur ca asa s-a intamplat. Prima reactie a mea a fost ca a trebuit sa aiba un chef de bun venit.

Dar cerand informatii mai ample despre scandal, am aflat ca materialul pe care presa l-a publicat a fost cheful de adio. Cheful de bun venit avusese loc deja cu ceva timp in urma.

I-am spus si in calitate de medic ca alcoolul in exces dauneaza foarte mult. Un ficat bolnav plus efort poate sa duca la un dezastru. El a mai ceut o sansa si i-am spus ca nu ii mai dau. A incercat sa ma induplece si i-am zis ca imi pare sincer rau, eu chiar l-am simpatizat.

A fost si Florin Costea, la 21:30 ei nu mai erau in local. Florin Costea nu bea, va spun sigur. A baut doar o bere sau doua. El a plecat acasa, iar Tamas nu stiu unde a plecat. Pentru asta i-am dat o amenda lui Florin si avertismentul ca va avea aceiasi soarta ca a lui Gabi daca se mai repeta"
, a spus Iuliu Mureșan pentru Dolce Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
656

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
226

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
176

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...