Ceahlaul Piatra Neamt - FC Botosani 1-1

In primul joc amical din aceasta iarna, in care a intalnit o formatie din prima liga, FC Botosani a remizat 1-1 contra Ceahlaului Piatra Neamt. Daca pana acum, in precedentele jocuri amicale, antrenorul principal Leo Grozavu a folosit jucatorii veniti in probe, de aceasta data a evoluat garnitura de baza.

Dupa trei jocuri in care a intalnit formatii din esaloanele III si IV, FC Botosani a sustinut sambata primul test important, intalnind in deplasare Ceahlaul Piatra Neamt. Acest joc a fost si primul in care antrenorul Leo Grozavu a folosit echipa de baza, Cilean, Vasvari, Gutu si Suleap fiind singurii jucatori veniti in aceasta iarna care au evoluat contra nemtenilor. Tehnicianul botosanean a ramas fidel sistemului cu patru fundasi, folosind aceeasi formula ca si in turul campionatului, cu Ovidiu Ciobanu, Cosmin Aldea, Ibrahim Kano si Florin Acsinte. In schimb, in linia mediana, si-au facut aparitia, Andrei Porfireanu si Ionel Cilean, acesta din urma fiind inlocuitorul la inchidere a capitanului Bogdan Straton. In ceea ce priveste compartimentul ofensiv, Leo Grozavu, i-a preferat pe Cristian Ungureanu si Kone Seydou. Din lotul de jucatori care au facut deplasarea la Piatra Neamt, au lipsit mijlocasii Florinel Ursu si Cornel Cornea, care, potrivit oficialilor clubului, sunt accidentati.

Gutu a marcat pentru 1-1
Partida dintre Ceahlaul Piatra Neamt si FC Botosani a fost echilibrata in multe momente, nemtenii fiind primii care au reusit sa marcheze, prin Oliveira (24), care a deschis scorul cu un sut din interiorul careului, precedat de o actiune individuala pe zona centrala. Pentru botosaneni a egalat Gutu (68), un jucator venit in probe de la divizionara C, CFR Pascani, care se pare ca va ramane in lot, conducerea tehnica a FC Botosani fiind multumita de evolutia lui. Cert este ca acest meci cu Ceahlaul Piatra Neamt este un test util inaintea cantonamentului din Antalya, antrenorii gruparii botosanene avand posibilitatea sa ii vada la lucru pe jucatorii din garda veche, care pana acum nu au evoluat in jocurile amicale. De altfel, Giani Florian, antrenorul secund al FC Botosani, a remarcat prestatia unor jucatori, iar in ceea ce priveste fotbalistii veniti in probe a spus ca singurii care au plecat au fost cei patru moldoveni, plus Nandinga. “A fost un meci si un antrenament bun. In afara golului am avut si cateva ocazii singur cu portarul, ocazii care i-au avut in prim plan pe Kone si pe Ungureanu. Pot sa spun ca a fost o partida controlata de noi. In afara de cei patru jucatori din Republica Moldova si de africanul Nandinga, deocamdata nu am mai renuntat la nici un alt fotbalist venit in probe`, a spus Giani Florian.

Fara infrangere
In cele patru meciuri disputate de la reluarea pregatirii, FC Botosani a inregistrat doua victorii si doua rezultate de egalitate, marcand zece goluri si primind trei. Cu exceptia meciului de sambata, in care au evoluat jucatorii de baza, in celelalte trei partide, Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botosani, a folosit fotbalistii veniti in probe.

Ionut Matei a debutat la Ceahlaul
Botosaneanul Ionut Matei a debutat in tricoul echipei Ceahlaul Piatra Neamt. Fost jucator la FCM Bacau si Poli Timisoara, Ionut Matei a ajuns in aceasta iarna la Ceahlaul Piatra Neamt, unde va evolua sub comanda lui Viorel Hizo. Dupa o perioada de cateva sezoane la FCM Bacau, Ionut Matei s-a transferat la Poli Timisoara, unde insa nu a avut o evolutie foarte buna si astfel Dusan Uhrin Jr., antrenorul principal al formatiei timisorene, l-a pus pe lista de transferari. Ionut Matei si-a gasit repede echipa, semnand in aceasta iarna cu Ceahlaul Piatra Neamt. (Razvan Sauciuc)

Ceahlaul Piatra Neamt - FC Botosani 1-1 (1-0)
Au marcat: Oliveira (24) / Gutu (68)
FC Botosani: Prisaca - Ov. Ciobanu, Kano, Aldea, Acsinte - Porfireanu, Stefoi, Cilean, Sitaru - Ungureanu, Kone. Au mai evoluat: Satco, Patache, Filip, Vasvari, Gutu, Andries, Suleap. Antrenor: Leo Grozavu.
Ceahlaul Piatra Neamt: C. Savu - Cristescu, Forminete, Floricel, Barna - Cebotaru, Omoduemuke, Rusmir, M. Oprea - Oliveira, Badescu. Au mai evoluat: Multescu, Fedorenko, Gafita, I. Matei, Sofroni, Ayza. Antrenor: Viorel Hizo.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
53

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16
44

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
203

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...