Ce note au primit jucatorii Botosaniului, dupa victoria cu ACS Poli Timisoara! Cuplul Bordeanu-Bejan felicitat de presa nationala!

Ce note au primit jucatorii Botosaniului, dupa victoria cu ACS Poli Timisoara! Cuplul Bordeanu-Bejan felicitat de presa nationala!
Se spune ca un antrenor bun se vede la schimbari, iar schimbarile facute de Cristi Pustai la meciurile trecute s-au dovedit a fi total neinspirate. De la 0-1 pentru Botosani la pauza de la Craiova, s-a incheiat 2-1 pentru adversari. 

Luni seara, inspiratia a fost de partea celor doi botosaneni care au pregatit partida cu Poli Timisoara. Alin Bejan si Alin Bordeanu au pregatit meciul ofensiv inca din primul minut, folosind sistemul 4-3-3, cu Hadnagy, Fulop si Ivanovici in fata. 

Chiar si dupa ce botosanenii au marcat golul de 2-1, cei doi antrenori nu s-au retras, asa cum ar fi facut fostul tehnician, ba dimpotriva, l-au scos pe Hadnagy si l-au introdus pe Matulevicius si dupa doar un minut a marcat. Asta da mutare inspirata!

Apoi a fost aruncat pe teren Carralero si Bujor, ambii cu profil ofensiv. Spaniolul a dat doua pase de gol, iar Bujor a revenit in Liga 1 cu un gol.

Gazeta Sporturilor este singura publicatie care, dupa fiecare meci, le acorda note jucatorilor si antrenorilor, iar mutarile facute luni seara de cuplul Bejan-Bordeanu au primit nota 9, una dintre cele mai mari din Liga 1 din acest sezon."Ce ti-a trebuit Grig? Interimarul Alin Bordeanu i-a predat o lectie de fotbal lui Petre Grigoras", au titrat cei de la GSP in editia tiparita.

"Grigoraş, făcut şah-mat de interimarul Alin Bordeanu. | FC Botoşani - ACS Poli 6-1. Botoşănenii marchează pentru prima dată şase goluri într-un meci din Liga 1", scriu si cei de la ProSport.

VEZI CE NOTE AU PRIMIT JUCATORII:


 

 

Spune-ne opinia ta