Ce decizie a luat conducerea FC Botosani, dupa sedinta de joi: "Am convenit sa...."
SPORT

Conducerea clubului FC Botosani a avut o sedinta cu antrenorul Leo Grozavu, in incercarea de a-l convinge sa ramana la carma echipei.

Ce decizie a luat conducerea FC Botosani, dupa sedinta de joi: "Am convenit sa...."

Valeriu Iftime si Cornel Sfaiter au decis ca tehnicianul de 49 de ani sa continue la FC Botosani si ca acel incident de la Giurgiu se va uita.

"Am avut ieri o discutie cu Leo si intreg consiliul director de la FC Botosani si am convenit sa continuam cu Leo si cu staff-ul sau. Nu a fost negociere, pur si simplu am vrut sa lamurim anumite aspecte... pentru ca revenirea asta se face in aceleasi conditii. Noi nu am reziliat contractul si nu am facut altul nou, a fost doar o discutie de principiu. Cea mai importanta poveste a fost o schimbare de mentalitate", a spus Valeriu Iftime.

Leo Grozavu nu a participat la conferinta de presa organizata inaintea meciului cu Gaz Metan Medias, in locul sau fiind trimis secundul Alin Bejan.

"De astazi va fi Leo la lucru si se va ocupa de antrenamentul echipei, pentru ca au fost zece zile agitate pentru noi, pentru FC Botosani. Prin incidentul de la Giurgiu am avut de suferit. Am pierdut trei puncte pretioase in economia clasamentului. Vreau sa le facem uitate cat mai repede, pentru ca am avut o discutie cu jucatorii chiar marti si le-am transmis ca pentru noi acum va incepe Play-Out-ul", a declarat presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter.

Grozavu va conduce antrenamentul din aceasta dimineata, asta dupa ce va avea o dicutie cu jucatorii in vestiar. Tot el va fi pe banca la meciul de la Medias, acolo unde botosanenii vor incerca sa obtina cel putin un punct.

 

Spune-ne opinia ta