Ce CADOU SUPERB a primit Ngadeu de la Slavia Praga! FOTO, VIDEO
SPORT

Cehii se pricep de minune sa-si recompenseze jucatorii si au organizat o gala in toata regula pentru fostul capitan al Botosaniului, Michael Ngadeu, intors recent din Camerun.

Ce CADOU SUPERB a primit Ngadeu de la Slavia Praga! FOTO, VIDEO

 Michael Nagdeu si Mercedesul primit cadou  Facebook.com/ Slavia Praga

Conducatorii clubului din Praga au organizat si o conferinta de presa cu toti jurnalistii cehi si au prezentat pe un videoproiector cele doua goluri marcate la Cupa Africii de Michael Ngadeu, poreclit "Misu" de botosaneni si "Misha" de fanii Slaviei Praga.

La finalul conferintei, Ngadeu a fost invitat afara unde a primit cadou ultimul model de Mercedes Benz GLA. 

"Suntem foarte mândri că Michael a ajuns în atenția întregii lumi. A jucat in toate meciurile alături de unii dintre cei mai cunoscuți jucători de la cluburi europene de top. Ne-am dorit să-i pregătim o surpriză. Suntem mândri că avem un partener AAA Auto, care este, de asemenea, un partener al ligii cehe. Sperăm că Michael va fi incantat de cadoul acesta", a declarat președintele Slavia Praga, Jaroslav Tvrdik, pentru site-ul ofical al clubului ceh.

"Apreciez din suflet acest cadou, pentru că este cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată. Nu știu cum ar trebui să vă mulțumesc", a spus Michael Ngadeu.

Michael Ngadeu este la curent cu tot ce se intampla la FC Botosani si intr-o discutie telefonica avuta cu reporterul Stiri.Botosani.ro a tinut sa le ureze succes fostilor colegi si le multumeste fanilor pentru mesajele frumoase transmise dupa ce a castiga Cupa Africii.

"Le multumesc tuturor pentru mesaje si pentru ca au crezut in mine. Vor fi mereu in inima mea si poate intr-o zi voi veni la un meci al baietilor", a precizat "Misu".

 








 

 

 

Spune-ne opinia ta