Cătălin Golofca nu-l uită pe Cristi Pustai: "Vreau să marchez, să joc bine şi să-l fac să-i pară rău că nu m-a ţinut în lot"

Cătălin Golofca nu-l uită pe Cristi Pustai: "Vreau să marchez, să joc bine şi să-l fac să-i pară rău că nu m-a ţinut în lot"
FC Botoșani joacă miercuri, 30 noiembrie, în etapa intermediara a Ligii 1, împotriva formației de pe locul doi, Gaz Metan Mediaș, acolo unde antrenor este Cristi Pustai.

Cătălin Golofca iși doreste să marcheze împotriva Mediașului și să-l facă pe fostul antrenor al Botoșaniului să-i pară rău că nu l-a ținut în lot iarna trecută.

"Nu am niciun mesaj să-i transmis lui Cristi Pustai. Doar că vreau să marchez, să joc bine şi să-l fac să-i pară rău că nu m-a ţinut în lot, că nu a contat pe mine.  A fost decizia lui în iarnă să nu rămân. Dacă voi juca voi da tot ce e mai bun şi voi încerca să marchez pentru că nu am mai făcut-o de mult. Nu e nicio problemă că am pierdut tricoul de titular. Aici nu suntem titulari şi rezerve. Suntem toţi de valoare apropiată şi care intră trebuie să-şi facă treaba cât mai bine. Eu de exemplu i-am încurajat de pe bancă pe cei care au intrat în teren. Când voi intra voi da totul pentru a-mi ajuta echipa. Am ratat şi cu CFR şi cu Steaua, dar mă voi revanşa pentru că aşa se întâmplă la fotbal. Va fi un meci greu pentru că Mediaşul este o echipă bună, reactivă care ştie foarte bine jocul de contraatac. Sperăm să marcăm repede, să-i scoatem astfel la joc şi să ne facem misiunea mult mai uşoară. Suntem echipa mai bună, jucăm un fotbal mai frumos. Ei au avut şi noroc în multe meciuri. Sper să facem un joc bun, să-l câştigăm pentru că avem mare nevoie de punctele puse în joc", a spus Catalin Golofca.

Meciul dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș va avea loc miercuri, începand cu ora 17:30, pe stadionul Municipal.

 

Spune-ne opinia ta