Cătălin Golofca, după demisia lui Grozavu: "Greşeşti, plăteşti!"
SPORT

Demisia antrenorului FC Botoşani, Leo Grozavu, l-a surprins pe Cătălin Golofca, jucătorul care în timpul meciului cu Astra Giurgiu a fost "atins" de fostul său antrenor.

Cătălin Golofca, după demisia lui Grozavu: "Greşeşti, plăteşti!"

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Ajuns la stadion după conferinţa de presă în care antrenorul FC Botoşani, Leo Grozavu, şi-a anunţat demisia, Cătălin Golofca a rămas surprins de decizia acestuia, dar a afirmat că fiecare trebuie să-şi plătească erorile.

"Cine greşeşte, plăteşte. Şi eu, când am lovit cu cotul atunci, am plătit, patru etape şi amendă, asta este, îmi pare rău, dar ce să mai spun?", a spus Cătălin Golofca.

În continuarea reacţiei pe care a avut-o după conflict, Cătălin Golofca nu dă înapoi şi spune că se mai gândeşte dacă îl va acţiona în instanţă pe fostul său antrenor.

"Nu ştiu ce să spun, nu mă aşteptam la reacţia pe care a avut-o. Nu am avut nicio discuţie cu el (după faza de la Giurgiu, n.r.) Sunt Ok, nu am probleme, mă gândesc dacă să acţionez, să-l dau în judecată sau nu. M-a văzut toată ţara, toată lumea îmi scrie, toată lumea... a fost un gest la care nu mă aşteptam! Dacă m-aş fi aşteptat, puneam şi eu mâna să mă apăr, dar nu mă aşteptam. Asta este, s-a întâmplat, o să vedem ce-o să fie. Acum mă gândesc la meciul pe care îl avem vineri. Mi-ar fi fost foarte greu să mai lucrez cu el, să-l respect după ce s-a întâmplat. Injuriile nu mă deranjau, dar cu gestul ăsta, mi-ar fi fost foarte greu...", a continuat Cătălin Golofca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

astăzi, 14:08
362

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...

Sfârşit cumplit! Tânăr mort după ce hainele i-au luat foc!

astăzi, 13:19
936

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitatea Teioasa, orașul Darabani, şi-.a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.&nb...

Tânără din Botoşani, rănită într-un accident rutier!

astăzi, 13:12
304

Sâmbătă, la ora 12.23, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 178, din comuna suceveană Arbore, un bărbat  de 41 de ani, din orașul Cajvana,  ...