Cătălin Golofca, după demisia lui Grozavu: "Greşeşti, plăteşti!"
SPORT

Demisia antrenorului FC Botoşani, Leo Grozavu, l-a surprins pe Cătălin Golofca, jucătorul care în timpul meciului cu Astra Giurgiu a fost "atins" de fostul său antrenor.

Cătălin Golofca, după demisia lui Grozavu: "Greşeşti, plăteşti!"

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Ajuns la stadion după conferinţa de presă în care antrenorul FC Botoşani, Leo Grozavu, şi-a anunţat demisia, Cătălin Golofca a rămas surprins de decizia acestuia, dar a afirmat că fiecare trebuie să-şi plătească erorile.

"Cine greşeşte, plăteşte. Şi eu, când am lovit cu cotul atunci, am plătit, patru etape şi amendă, asta este, îmi pare rău, dar ce să mai spun?", a spus Cătălin Golofca.

În continuarea reacţiei pe care a avut-o după conflict, Cătălin Golofca nu dă înapoi şi spune că se mai gândeşte dacă îl va acţiona în instanţă pe fostul său antrenor.

"Nu ştiu ce să spun, nu mă aşteptam la reacţia pe care a avut-o. Nu am avut nicio discuţie cu el (după faza de la Giurgiu, n.r.) Sunt Ok, nu am probleme, mă gândesc dacă să acţionez, să-l dau în judecată sau nu. M-a văzut toată ţara, toată lumea îmi scrie, toată lumea... a fost un gest la care nu mă aşteptam! Dacă m-aş fi aşteptat, puneam şi eu mâna să mă apăr, dar nu mă aşteptam. Asta este, s-a întâmplat, o să vedem ce-o să fie. Acum mă gândesc la meciul pe care îl avem vineri. Mi-ar fi fost foarte greu să mai lucrez cu el, să-l respect după ce s-a întâmplat. Injuriile nu mă deranjau, dar cu gestul ăsta, mi-ar fi fost foarte greu...", a continuat Cătălin Golofca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
65

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
710

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
123

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...