Cătălin Golofca, după demisia lui Grozavu: "Greşeşti, plăteşti!"
SPORT

Demisia antrenorului FC Botoşani, Leo Grozavu, l-a surprins pe Cătălin Golofca, jucătorul care în timpul meciului cu Astra Giurgiu a fost "atins" de fostul său antrenor.

Cătălin Golofca, după demisia lui Grozavu: "Greşeşti, plăteşti!"

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Ajuns la stadion după conferinţa de presă în care antrenorul FC Botoşani, Leo Grozavu, şi-a anunţat demisia, Cătălin Golofca a rămas surprins de decizia acestuia, dar a afirmat că fiecare trebuie să-şi plătească erorile.

"Cine greşeşte, plăteşte. Şi eu, când am lovit cu cotul atunci, am plătit, patru etape şi amendă, asta este, îmi pare rău, dar ce să mai spun?", a spus Cătălin Golofca.

În continuarea reacţiei pe care a avut-o după conflict, Cătălin Golofca nu dă înapoi şi spune că se mai gândeşte dacă îl va acţiona în instanţă pe fostul său antrenor.

"Nu ştiu ce să spun, nu mă aşteptam la reacţia pe care a avut-o. Nu am avut nicio discuţie cu el (după faza de la Giurgiu, n.r.) Sunt Ok, nu am probleme, mă gândesc dacă să acţionez, să-l dau în judecată sau nu. M-a văzut toată ţara, toată lumea îmi scrie, toată lumea... a fost un gest la care nu mă aşteptam! Dacă m-aş fi aşteptat, puneam şi eu mâna să mă apăr, dar nu mă aşteptam. Asta este, s-a întâmplat, o să vedem ce-o să fie. Acum mă gândesc la meciul pe care îl avem vineri. Mi-ar fi fost foarte greu să mai lucrez cu el, să-l respect după ce s-a întâmplat. Injuriile nu mă deranjau, dar cu gestul ăsta, mi-ar fi fost foarte greu...", a continuat Cătălin Golofca.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cartiere din municipiul Botoșani fără apă, astăzi, din cauza unei avarii!

astăzi, 08:41
220

S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei astăzi, 21 martie 2018, începând cu ora 9:30 până la ora 14:00, în vederea remedierii avariei ap...

Salvată de pompierii botoșăneni, după ce a căzut în fântână!

astăzi, 08:32
276

Clipe de groază a trăit o femeie în vârstă de 63 de ani, care în această dimineață a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri. Din fericire, strigăte...

Vineri, la Botoșani: Prima ediție a Festivalului-Concurs Coral de Muzică Sacră!

astăzi, 08:12
62

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, instituţie publică de cultură aflată în subordonarea Consiliului Judeţean Botoşani, organizează Festi...