Cantonament dupa 7 ani de zile.

Cantonament dupa 7 ani de zile.
Desi in mai toate domeniile de activitate  criza financiara se resimte tot mai puternic  Clubul Sportiv Botosani, a fost ocolit deocamdata  de aceasta.
82 de sportivi din cadrul clubului au efectuat un  stagiu de pregatire de 7 zile la Izvorul Muresului,  dupa nu mai putin de 7 ani de zile de pauza,
Pentru a se putea pregati cat mai bine, 82 de  sportivi din mai multe sectii ale clubului au  efectuat un stagiu de pregatire montan in  perioada 1-18 ianuarie.
Acest lucru a fost posibil dupa o indelungata  perioada de pauza, in care conducerea clubului  s-a confruntat cu o criza cronica de bani.

Andrei Amos, director CS Botosani: "Din cite am  discutat cu antrenorii eu nefiind la club decat  de trei ani de zile, mi-au spus ca nu au mai avut  cantonament de pregatire, cel putin pe  timp de iarna de 7 ani de zile."

Sportivii au plecat spre Complexul din Izvorul  Muresului in patru serii, in perioada 1-10 ianuarie, 2- 11 ianuarie, respectiv de pe data de 17 si 18 ale  acestei luni, cand au plecat ultimele doua serii.
Intregul stagiu de pregatire montan a costat  clubul in jur de 40.000 de lei, bani obtinuti din  administrari stricte ale cheltuielilor, dar si  economiile de anul trecut.

Andrei Amos, director CS Botosani: "Este un lucru  benefic zic eu pentru sportivii clubului si  pentru Clubul Sportiv in general pentru ca se  stie ca pregatirea in perioada de iarna este  cea mai buna pentru sportivi."

Totodata, Andrei Amos a mai declarat ca, maine,  respectiv poimaine urmeaza sa revina la  antrenamente in Botosani sportivii din ultimele doua  serii care au fost plecate in cantonamentul  montan.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
10

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
14

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
26

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...