Candidatura lui Daniel Schiopu la sefia AJF Botosani, aprobata dupa o contestatie!

Candidatura lui Daniel Schiopu la sefia AJF Botosani, aprobata dupa o contestatie!
Desi initial dosarul depus de prof. Daniel Schiopu pentru alegerile la functia de presedinte al Asociatiei Judetene de Fotbal a fost respins, luni dimineata Comisia AJF Botosani a aprobat dosarul.

Antrenorul echipei de Juniori A de la CSS Botosani a contestat decizia de respingere a dosarului, iar in urma unei analize s-a decis, cu 5 voturi pentru si doua abtineri, ca dosarul sa fie aprobat.

"Eu cu acel dosar puteam sa candidez la sefia FRF si LPF, era imposibil sa nu pot candida la AJF Botosani. Sper ca cei din fotbalul din judet sa ma voteze si sa ne apucam de treaba impreuna.", a declarat Daniel Schiopu.

In urma acestei decizii, in lupta pentru functia de presedinte vor candida cinci persoane: Ioan Brinza, Ioan Salavastru, Bogdan Zanfirescu, Constantin Boaca si Daniel Schiopu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
187

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

Marţi, 16 Ianuarie 2018
722

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

Marţi, 16 Ianuarie 2018
228

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...