Campioana se decide în ultima etapă! FCSB și Dinamo pândesc greșeala Viitorului!
SPORT

Dinamo, FCSB și Viitorul se luptă pentru câștigarea campionatului. Totul se va decide în ultima etapă, sâmbătă, 13 mai, de la 20:00, pe Digi, Dolce si Look .

Campioana se decide în ultima etapă! FCSB și Dinamo pândesc greșeala Viitorului!

   foto: Gsp.ro

Fiecare dintre cele trei echipe are șanse de a câștiga titlul, după ce s-au impus în etapa a noua din play-off: CFR Cluj - Dinamo 0-3, CS U Craiova - Viitorul 0-1 și Astra - FCSB 0-1.

1 VIITORUL 41P (joaca acasa cu CFR Cluj)

Echipa lui Hagi este la 90 de minute de câștigarea campionatului. Are nevoie de victorie în ultimul meci, cu CFR Cluj, fără să mai conteze ce fac rivalele. Dacă va termina la finalul sezonului la egalitate de puncte cu formația lui Reghecampf, Viitorul va fi campioană. Are avantajul meciurilor directe doar cu FCSB, 3-1 și 1-1.

2. FCSB 41P (joaca acasa cu CSU Craiova)

Echipa roș-albastră are nevoie ca formația lui Hagi să facă un pas greșit cu CFR. Poate lua titlul și cu un egal, dacă Viitorul pierde și Dinamo nu câștigă. În caz de egalitate de puncte cu formația lui Contra, ”roș-albaștrii” ar pierde titlul la golaveraj în fața rivalilor.

3. DINAMO 39P (joaca acasa cu Astra)

Dinamo are nevoie ca ambele adversare din fața ei să se încurce sâmbătă. Echipa alb-roșie ar câștiga titlul la egalitate de puncte cu oricare dintre rivale. Are avantajul meciurilor directe cu Viitorul, 2-1 și 0-0, și un golaveraj general mai bun decât FCSB, în meciurile directe având ambele câte o victorie cu 2-1.

SE POATE AJUNGE LA EGALITATE ÎN 3!

Un scenariu cu adevărat dramatic, dar extrem de posibil, e cel în care echipele care sunt acum pe primele 3 locuri în clasament să termine cu același număr de puncte. Cum se poate ajunge aici? Dinamo câștigă în ultima etapă, cu Astra, iar Viitorul și FCSB mai obțin doar 1 punct în ultimul meci. Toate termină cu câte 42 de puncte, moment în care se va face un clasament exclusiv între cele 3, pe baza confruntărilor directe din play-off, fiindcă toate au terminat sezonul regulat cu punctaj impar. Ierarhia în 3 ar avea-o pe Dinamo pe primul loc, care ar lua astfel titlul:

Dinamo 7p
Viitorul 5p
FCSB 4p

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
1

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
459

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
146

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...