Campania slaba de achizitii facuta de FC Botosani ne-a coborat pe locul 9 in clasament. Sfaiter: "Nu putem fi multumiti"

Campania slaba de achizitii facuta de FC Botosani ne-a coborat pe locul 9 in clasament. Sfaiter: "Nu putem fi multumiti"
FC Botosani ne surprinde pozitiv in fiecare tur de sezon, atunci cand reuseste sa se claseze cat mai sus in clasament, dar ne si dezamageste atunci cand incepe returul si terminam tot timpul pe locurile 9-11 (2009-2010, 2007-2008, 2006-2007), exceptie facand sezonul 2008-2009, atunci cand gruparea locala a terminat pe pozitia a V-a.

In pauza de iarna, antrenorul Cristi Popovici, impreuna cu oficialii botosaneni, au bifat mai multe transferuri, care dupa primele 5 partide s-au dovedit a fi neinspirate.

In primul rand vorbim despre jucatorul dorit de catre Cristi Popovici inca de vara trecuta, Daniel David. Fotbalistul in varsta de 27 de ani s-a dovedit a fi mult mai slab decat ne asteptam. "Este adevarat ca a dezamagit David. Nu putem fi multumiti atat timp cat din 5 meciuri am pierdut 4. Eu sper ca el sa-si revina si sa fie din nou la forma care l-a consacrat, asa cum am reusit sa-l relansam si pe Ionut Matei", a declarat Cornel Sfaiter.

Urmatorul transfer "bomba" este cel a lui Dragos Patrichi, jucator adus la 27 de ani din Liga a III-a, care cu siguranta nu este "vreo tanara speranta". In timp ce in lume, echipele din ligile secunde se bazeaza pe tineret cu varsta fragede de 15-16 ani, gruparea locala vrea sa scoata fotbalisti din jucatori trecuti de 27 de ani. "Ce sa spun de Patrichi, cand noi in 5 meciuri am dat 4 goluri. Are timp 10 etape sa arate daca merita sa ramana la FC Botosani sau nu", a spus Sfaiter.

Adrian Tache. Are 20 de ani si a fost adus de Cristi Popovici de la Unirea Slobozia (Liga a III-a). Ca a fost adus in sfarsit un jucator, sa zicem tanar, la echipa nu este o problema. Dar sa aduci un jucator de la Slobozia care nu a prins nici macar lotul de 18, atunci este o problema. Intrebarea este: de ce l-am transferat pe acest jucator? Cornel Sfaiter vine cu raspunsul: "Noi l-am adus pe Tache pentru a ne ajuta in sezonul urmator. L-am inclus in lot, se pregateste cu noi si joaca la echipa secunda. Probabil va avea ocazia sa debuteze si la prima echipa. El este un jucator pentru viitorul sezon pentru ca nu prea avem jucatori sub 21 de ani".

 

Citeste materialul complet pe Sport.Botosani.Ro, unde reporterul Ionut Tabultoc va provoaca sa raspundeti la intrebarea: 
 
Daca ati fi presedintele FC Botosani, la ce jucatori ati renunta in acest moment si ce jucatori ati aduce la lot?


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
12

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
43

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
156

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...