Cabrera, argentianul care a impresionat in fotbalul romanesc: "Liga 1 este un campionat dur"! Vezi ce spune despre Grozavu si Pustai!

Cabrera, argentianul care a impresionat in fotbalul romanesc: "Liga 1 este un campionat dur"! Vezi ce spune despre Grozavu si Pustai!
Transferat in aceasta vara de FC Botosani direct din campionatul argentinian, Gonzalo Cabrera a cucerit deja publicul botosanean, dar i-a impresionat si pe adversarii din Liga 1, care au pus deja ochii pe el.

Cabrera a vorbit despre cele doua meciuri cu Viitorul Constanta, dar si despre fotbalul romanesc, despre care spune ca este foarte dur.

"Cred ca putem castiga. Botosani vine dupa o victorie si cred ca putem castiga urmatorul meci. FC Botosani joaca un fotbal de nivel ridicat. Stim ca intalnim o echipa buna, dar avem incredere in noi si cred ca putem sa ne calificam si in Cupa Romaniei. Liga 1 este un campionat destul de greu si de dur. In pozitia in care ma pune sa joc staff-ul tehnic, acolo ma simt cel mai bine, dar repet este un campionat dur. M-au impresionat Astra si Steaua Bucuresti, dar toate echipele sunt bune si campionatul este disputat. Sper sa am posibilitatea sa joc intr-un campionat superior, dar in acest moment sunt aici si apar culorilor Botosaniului si sper ca echipa sa creasca. Inainte sa vin m-am documentat cum este echipa, cum este orasul si este exact asa cum ma asteptam. O echipa importanta, cu oameni care sprijina echipa si speram sa-i facem bucurosi pe fani la finalul campionatului.", a declarat Gonzalo Cabrera.

Intrebat care este diferenta dintre Leo Grozavu si Cristi Pustai, argentinianul a spus ca personalitatea.

"Amandoi sunt antrenori foarte buni. Bine, personalitatea unui sau altuia difera putin. Unul mai linistit, altul mai agitat, cu mai multa pasiune, dar amandoi sunt foarte buni antrenori.", a incheiat Cabrera.

 

Spune-ne opinia ta