Ca in fotbal, Pro Volei face transferuri de pe DVD

Ca in fotbal, Pro Volei face transferuri de pe DVD
Cătălin Obuf Buhăianu, finanţatorul CS Pro Volei Botoşani, a declarat că îşi doreşte să întărească echipa cu cel puţin două jucătoare pentru a nu avea emoţii în faza a doua a a Ligii A2 din cadrul campionatului naţional de fotbal feminin. "Zilele acestea am primit un DVD cu o jucătoare sârboaică şi trebuie să ne decidem dacă o transferăm sau nu. Mai avem în calcul o jucătoare de la Dinamo Bucureşti şi una de la Unic LPS Piatra Neamţ. E clar că trebuie să ne întărim pentru că nu vreau să am emoţii în play-off", a arătat Cătălin Obuf Buhăianu, fără a face publice numele voleibalistelor pe care şi le doreşte la echipa sa.
 

Finanţatorul CS Pro Volei crede că Seria A2 est din care face parte şi gruparea locală este mult mai puternică decât Seria A2 vest, unde CSM Lugoj nu are practic adversar, formaţia bănăţeană având 11 victorii din tot atâtea posibile fără a fi pierdut vreun set. "Seria noastră este foarte puternică. Suntem noi şi un grup de trei echipe bucureştene, Rapid, CSM şi Constructorul, care nu sunt de neglijat. În partea cealaltă, Lugojul are rezultatele astea pentru că nu are cu cine juca", a mai susţinut Buhăianu.


În urma rezultatelor înregistrate în etapa a XI-a, Pro Volei ocupă în continuare locul trei al clasamentului cu 15 puncte, având însă două partide mai puţin disputate decât Rapid Bucureşti.

Următorul joc al celor de la CS Pro Volei Botoşani va avea loc joi, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă" împotriva echipei CSM Târgovişte, într-un joc restanţă din etapa a X-a.

Clasament Seria A2 est

Rapid Bucureşti 18 puncte (10 jocuri)

CSM Bucureşti 16 puncte (9 jocuri)

CS Pro Volei Botoşani 15 puncte (8 jocuri)

Constructorul Bucureşti 14 puncte (9 jocuri)

CSM Târgovişte 12 puncte (9 jocuri)

CV 2004 Tomis Constanţa 11 puncte (10 jocuri)

CSU Galaţi 10 puncte (9 jocuri)





 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: Monitorul

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
131

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
374

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
37

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...