Bye, bye Prisaca

Bye, bye Prisaca
Urmatorul care va parasi gruparea locala se pare ca este veteranul Sile care a aparat culorile dar si buturile echipei FC Botosani timp de aproximativ 2 ani de zile.

Oficialii clubului sustin ca Prisaca si-a aratat potentialul maxim la care poate evolua, fara insa sa si impresioneze.

Locul acestuia ar putea fi luat de portarul Alexandrui Marc de la Politehnica Iasi

Dupa inlaturarea lui Alin Bejan de la FC Botosani urmatorul pe lista neagra intocmita de Ioan Salavastru, noul presedinte delegat al clubului, este Vasile Prisaca.

Acestuia i s-a propus deja o despartire pe cale amiabila, intrucat contractul sau incheiat cu FC Botosani expira abia anul urmator.

In caz contrar, Prisaca va mai ramane un an la Botosani fara insa a intra in calculele cuplului de antrenori Apostol-Codreanu.

Locul veteranului Sile ar putea fi luat de Alexandru Marc care a bifat mai multe meciuri pe prima scena fotbalistica.

Conducerea clubului botosanean deja se afla in discutii cu cei de la Poli Iasi pentru un eventual transfer sub forma de imprumut pentru urmatorul sezon.

In cazul in care cele doua cluburi vor cadea de acord, intelegerea este ca plata contractuala a portarului Marc sa fie impartita frateste, adica jumatate de botosaneni, cealalta jumatate de ieseni.

Goalkeeperul se pare ca a semnat un contract in valoare de 24.000 de euro pe an, drept pentru care, pentru retur, clubul botosanean va trebui sa scoata din vistierie 6.000 de euro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Firmele care nu folosesc sistemul e-factura, pasibile de amenzi!

astăzi, 19:21
2

Ministerul Finanțelor vrea să prelungească perioada de neaplicare a amenzilor pentru contribuabilii care nu folosesc Ro e-factura."Încă de la începutul implementării sistemul...

Ce trebuie să facă șoferii dacă vor să radieze mașina dacă nu o mai folosesc, fără să o ducă la casat!

astăzi, 18:14
95

Procesul de scoatere definitivă a unei mașini din circulație presupune parcurgerea mai multor etape.Proprietarul sau delegatul trebuie să depună o serie de acte doveditoare la mai multe autor...

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
56

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...