Bute are planuri mari pentru 2015: pugilistul român a semnat cu agentul lui Floyd Mayweather

Bute are planuri mari pentru 2015: pugilistul român a semnat cu agentul lui Floyd Mayweather
Lucian Bute are planuri mari pentru 2015. Pugilistul român şi-a schimbat complet staff-ul şi speră să boxeze din nou pentru titlul mondial.

După ce a renunţat la Stephane Larouche şi l-a înlocuit pe acesta cu antrenorul lui Manny Pacquiao, Freddie Roach, Bute a semnat acum cu managerul lui Floyd Mayweather.

Potrivit DigiSport, pugilistul în vârstă de 35 de ani, va fi impresariat acum de Al Haymon, omul care l-a făcut celebru pe Mayweather. Al Haymon este recunoscut în lumea boxului pentru că obţine cele mai bune meciuri pentru pugiliştii săi, precum şi cele mai bune contracte de publicitate.

Mayweather l-a lăudat pe managerul său spunând ar fi avut o sumă mult mai mare în conturi dacă ar fi fost reprezentant de Al Haymon încă de la începutul carierei: "Dacă l-aş fi avut pe Al Haymon de la începutul carierei, probabil aş fi fost cel mai mare miliardar acum"

"În ciuda eşecului de anul trecut, din ianuarie, în faţa lui Jean Pascal, Bute este încă văzut de majoritatea specialiştilor din Canada ca fiind cel mai popular pugilist din ţară, în special în Montreal", notează boxingscene.com.

Potrivit Journal de Montreal, Al Haymon, care este manager/consilier, îi reprezintă şi pe Ion Ionuţ (Jo Jo Dan) şi pe Kevin Bizier. Bute ar urma să aibă primul meci la jumătatea lunii martie, într-o gală la Montreal, iar în decembrie ar trebui să aibă programat un meci pentru titlul mondial la "semigrea".

"Încă nu am spus totul şi cred că în curând voi lupta din nou pentru un nou titlu mondial", declara Bute în urmă cu o lună. Bute a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal.

Românul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O dubă a căzut de pe o platformă pe drumul Botoșani-Suceava! FOTO

astăzi, 19:41
1584

O mașină a zburat de pe o platformă, răsturnându-se în șanțul de pe marginea șoselei. Mașina, o dubă TV, fusese cumpărată la o licitație de o persoană din București.A fos...

Zeci de amenzi aplicate de poliţiştii rutieri pe şoselele din judeţ!

astăzi, 18:37
152

În urma acţiunii dedicate bicicliştilor, poliţiştii au aplicat în total 124 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.195/2002 privind circulaţia pe drum...

Botoşăneni fără apă la robinete din cauza consumurilor frauduloase

astăzi, 17:43
516

Conducta de alimentare de apă a oraşului Flămânzi, care porneşte din Botoşani, a fost proiectată iniţial pentru Filatura din oraş, însă ulterior, pe conductă s-au branşat mai to...