Bute are planuri mari pentru 2015: pugilistul român a semnat cu agentul lui Floyd Mayweather

Bute are planuri mari pentru 2015: pugilistul român a semnat cu agentul lui Floyd Mayweather
Lucian Bute are planuri mari pentru 2015. Pugilistul român şi-a schimbat complet staff-ul şi speră să boxeze din nou pentru titlul mondial.

După ce a renunţat la Stephane Larouche şi l-a înlocuit pe acesta cu antrenorul lui Manny Pacquiao, Freddie Roach, Bute a semnat acum cu managerul lui Floyd Mayweather.

Potrivit DigiSport, pugilistul în vârstă de 35 de ani, va fi impresariat acum de Al Haymon, omul care l-a făcut celebru pe Mayweather. Al Haymon este recunoscut în lumea boxului pentru că obţine cele mai bune meciuri pentru pugiliştii săi, precum şi cele mai bune contracte de publicitate.

Mayweather l-a lăudat pe managerul său spunând ar fi avut o sumă mult mai mare în conturi dacă ar fi fost reprezentant de Al Haymon încă de la începutul carierei: "Dacă l-aş fi avut pe Al Haymon de la începutul carierei, probabil aş fi fost cel mai mare miliardar acum"

"În ciuda eşecului de anul trecut, din ianuarie, în faţa lui Jean Pascal, Bute este încă văzut de majoritatea specialiştilor din Canada ca fiind cel mai popular pugilist din ţară, în special în Montreal", notează boxingscene.com.

Potrivit Journal de Montreal, Al Haymon, care este manager/consilier, îi reprezintă şi pe Ion Ionuţ (Jo Jo Dan) şi pe Kevin Bizier. Bute ar urma să aibă primul meci la jumătatea lunii martie, într-o gală la Montreal, iar în decembrie ar trebui să aibă programat un meci pentru titlul mondial la "semigrea".

"Încă nu am spus totul şi cred că în curând voi lupta din nou pentru un nou titlu mondial", declara Bute în urmă cu o lună. Bute a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal.

Românul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoturism cuprins de un incendiu pe o stradă din Dorohoi! FOTO

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
874

Un autoturism parcat, miercuri seara, pe o stradă din municipiul Dorohoi a luat foc fiind nevoie de intervenția angajaților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.Mașina, un V...

O ocrotitoare și binefăcătoare a câinilor maidanezi, propusă pentru titlul de Cetățean de onoare al municipiului Botoșani

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
2378

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local din data de 29 noiembrie va fi și un proiect de hotărâre privind acordarea titlului de Cetățean de onoare lui Heike Lindlohr, fondatoarea...

Marcela Motoc aduce "Fata din Curcubeu" la Botoșani!

Miercuri, 22 Noiembrie 2017
263

De pe scenele pariziene, pe scena Teatrului pentru Copii și Tineret Botoșani. Un text de Lia Bugnar și o actriță care a străbătut lumea pentru ca într-un târziu ea, lumea, să &icir...