Bute are planuri mari pentru 2015: pugilistul român a semnat cu agentul lui Floyd Mayweather

Bute are planuri mari pentru 2015: pugilistul român a semnat cu agentul lui Floyd Mayweather
Lucian Bute are planuri mari pentru 2015. Pugilistul român şi-a schimbat complet staff-ul şi speră să boxeze din nou pentru titlul mondial.

După ce a renunţat la Stephane Larouche şi l-a înlocuit pe acesta cu antrenorul lui Manny Pacquiao, Freddie Roach, Bute a semnat acum cu managerul lui Floyd Mayweather.

Potrivit DigiSport, pugilistul în vârstă de 35 de ani, va fi impresariat acum de Al Haymon, omul care l-a făcut celebru pe Mayweather. Al Haymon este recunoscut în lumea boxului pentru că obţine cele mai bune meciuri pentru pugiliştii săi, precum şi cele mai bune contracte de publicitate.

Mayweather l-a lăudat pe managerul său spunând ar fi avut o sumă mult mai mare în conturi dacă ar fi fost reprezentant de Al Haymon încă de la începutul carierei: "Dacă l-aş fi avut pe Al Haymon de la începutul carierei, probabil aş fi fost cel mai mare miliardar acum"

"În ciuda eşecului de anul trecut, din ianuarie, în faţa lui Jean Pascal, Bute este încă văzut de majoritatea specialiştilor din Canada ca fiind cel mai popular pugilist din ţară, în special în Montreal", notează boxingscene.com.

Potrivit Journal de Montreal, Al Haymon, care este manager/consilier, îi reprezintă şi pe Ion Ionuţ (Jo Jo Dan) şi pe Kevin Bizier. Bute ar urma să aibă primul meci la jumătatea lunii martie, într-o gală la Montreal, iar în decembrie ar trebui să aibă programat un meci pentru titlul mondial la "semigrea".

"Încă nu am spus totul şi cred că în curând voi lupta din nou pentru un nou titlu mondial", declara Bute în urmă cu o lună. Bute a avut ultimul meci oficial în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal.

Românul ar fi trebuit să boxeze în data de 6 decembrie 2014 cu argentinianul Roberto Bolonti, dar confruntarea a fost anulată după ce Bute s-a accidentat la spate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ghinion pentru proprietarul unei case din Botoşani. A fost afectat de două incendii în două zile

Joi, 18 Ianuarie 2018
371

Iniţial pompierii au intervenit în noaptea de marţi spre miercuri pentru a stinge incendiul izbucnit la o casă de pe strada Peco din municipiul Botoşani. Flăcările au cuprins o pa...

Copil blocat într-un apartament din municipiul Botoşani. Au fost solicitaţi pompierii-FOTO

Joi, 18 Ianuarie 2018
924

S-a întâmplat la un apartament situat la etajul trei al unui bloc de pe strada Tiberiu Crudu, din municipiul Botoșani. Tatăl copilului a ieşit din locuinţă şi a coborât p&...

Casă incendiată în apropierea Centrului Vechi! O persoană a ajuns la spital!

Joi, 18 Ianuarie 2018
443

Un apel la 112 anunța un incendiu la o casă de pe strada Independenței. În scurt timp, la locul solicitării au ajuns două autospeciale cu apă și spumă de la ISU, pompierii intervenind pe...