Brilliant Taekwondo SC a obtinut LOCUL 2 la Campionatul National de Juniori! Vezi rezultatele complete!

Brilliant Taekwondo SC a obtinut LOCUL 2 la Campionatul National de Juniori! Vezi rezultatele complete!
În acest weekend, Sala Polivalentă Elisabeta Lipă a găzduit cea mai importantă competiție de Taekwondo WTF destinată copiilor, juniorilor mici și cadeților, precum și ediția 2016 a Botoșani Open pentru toate categoriile de vârstă la Kyorugi (luptă) și Speed-Kick (lovituri viteză).

Cel mai tânăr club botoșănean a aliniat la startul acestui turneu o echipă formată din 46 de sportivi coordonată de 3 tehnicieni, 1 arbitru, 1 psiholog, 1 asistent medical și conducătorul de delegație. Prin punctele acumulate de cele 63 de medalii obținute în turneu, aceștia au condus la obținerea a 4 trofee la clasamentele generale pe echipe, după cum urmează:
 • Campionatul Național pentru Copii – Locul 2
 • Campionatul Național pentru Copii, Juniori mici și Cadeți (General) – Locul V
 • Botoșani Open (Speed-Kick) General – Locul 3 Botoșani Open (Kyorugi)
 • General – Locul 3

Medaliații legitimați în cadrul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club la acest turneu sunt următorii :
 • Locul I (17 medalii) : Cristian SENCIUC (2 medalii), Cristian PLIOȚ (2 medalii), Eduard ARGIȘANU (2 medalii), Alberto GANFIUC (2 medalii), Andrei ANDRUȘ, Armand BOTEZATU, Gabriel DÎRVARIU, Maximilian AMIRONESEI, Denisa BOJINCĂ, Celestin POTOROACĂ, Andreea IGNAT, Iulian OGHINCIUC și Stelian HERȚUG.
   
 • Locul II (16 medalii) : Mario FLORESCU (2 medalii), Andreea CORDUNEANU (2 medali), Andreea IGNAT, Iustin MANCIU, Emanuel ACONSTANTINESEI, Alberto GANFIUC, Irina IGNAT, Sebastian DULGHERIU, Armand BOTEZATU, Gabriel DÎRVARIU, Robert ZAMOSTEANU, Florin SURUGIU, Oana MELINTE și Ovidiu GHIVIZIU.
   
 • Locul III : Mario COJOCARIU (2 medalii), Camelia DAVID (2 medalii), Ana SĂNĂUȚANU (2 medalii), Ionuț SÂRBU (2 medalii), Alexandru MAXIM (2 medalii) George HOBJILĂ (2 medalii), Maximilian AMIRONESEI, Celestin POTOROACĂ, Stelian HERȚUG, Denis MATEI, Diana MATEI, Eduard LOZNEANU, Cătălin CICU, Bianca HERMENIUC, Rareș BURLACU, Robert ZAMOSTEANU, Alexandru CIUCLEA, Andreea CORDUNEANU, Emanuel ACONSTANTINESEI, Francesca GREFU, Denis SIMIONICĂ, Ștefan VORNICU, Armand BOTEZATU și Andrei CORDUNEANU.

Au ieșit în evidență prin talentul și spiritul de dăruire în luptă, dar fără a atinge podiumul următorii sportivi : Darius PUȘCAȘU, Mario TOFAN, Ioana PAVĂL, David CIUCLEA, Boris DUMITRU și Giovana BALAN.

Sunt foarte mândru de familia Brilliant. Doresc să le mulțumesc instructorilor care muncesc alături de mine la acest proiect și părinților care își susțin copiii necontenit, clubul neavând niciun fel de sponsor. Nu cred să mai fi auzit în ultimii ani o galerie care a sprijinit de la prima luptă și până la festivitatea de premiere a acestui turneu, fiind formată din părinți, sportivi și prieteni ai acestora, intreruptă des de oficiali deoarece acoperea stația de amplificare a sălii. Menționez că am înregistrat o evoluție de la cel mai nou sportiv și până la cel mai experimentat. Ne pregătim temeinic de Campionatul Național de Juniori și Seniori, după care de două competiții pentru copii în Ungaria și Moldova. a declarat președintele Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 DAN.

(Comunicat de presa)


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliţiştii rutieri, către Klaus Iohannis: În 2019 vor muri peste 2.000 de persoane în accidente!

astăzi, 14:39
180

Grupul Poliţiştilor Rutieri i-au transmis o scrisoare deschisă preşedintelui României, Klaus Iohannis, prin care îi solicită să nu promulge modificările Codului Rutier care fac refe...

ANM: Vremea din această perioadă nu se încadrează într-un normal climatologic

astăzi, 14:25
109

“Vremea va fi în general instabilă în toate aceste zile, instabilitatea se va manifesta pe arii mai extinse în zonele de munte şi local în celelalte regiuni. Asta &icir...

Iftime, despre noua achiziție a FC Botoșani: "Îl vând în Anglia pe 3-4 milioane de euro! N-are Steaua bani de el!"

astăzi, 13:36
110

Hervin Scicchitano Ongenda (23 de ani), noul atacant al celor de la FC Botoșani, este privit de către conducerea clubului ca cea mai bună oportunitate de a da o lovitură financiară în viitorul a...