Brilliant Taekwondo SC a obtinut LOCUL 2 la Campionatul National de Juniori! Vezi rezultatele complete!

Brilliant Taekwondo SC a obtinut LOCUL 2 la Campionatul National de Juniori! Vezi rezultatele complete!
În acest weekend, Sala Polivalentă Elisabeta Lipă a găzduit cea mai importantă competiție de Taekwondo WTF destinată copiilor, juniorilor mici și cadeților, precum și ediția 2016 a Botoșani Open pentru toate categoriile de vârstă la Kyorugi (luptă) și Speed-Kick (lovituri viteză).

Cel mai tânăr club botoșănean a aliniat la startul acestui turneu o echipă formată din 46 de sportivi coordonată de 3 tehnicieni, 1 arbitru, 1 psiholog, 1 asistent medical și conducătorul de delegație. Prin punctele acumulate de cele 63 de medalii obținute în turneu, aceștia au condus la obținerea a 4 trofee la clasamentele generale pe echipe, după cum urmează:
 • Campionatul Național pentru Copii – Locul 2
 • Campionatul Național pentru Copii, Juniori mici și Cadeți (General) – Locul V
 • Botoșani Open (Speed-Kick) General – Locul 3 Botoșani Open (Kyorugi)
 • General – Locul 3

Medaliații legitimați în cadrul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club la acest turneu sunt următorii :
 • Locul I (17 medalii) : Cristian SENCIUC (2 medalii), Cristian PLIOȚ (2 medalii), Eduard ARGIȘANU (2 medalii), Alberto GANFIUC (2 medalii), Andrei ANDRUȘ, Armand BOTEZATU, Gabriel DÎRVARIU, Maximilian AMIRONESEI, Denisa BOJINCĂ, Celestin POTOROACĂ, Andreea IGNAT, Iulian OGHINCIUC și Stelian HERȚUG.
   
 • Locul II (16 medalii) : Mario FLORESCU (2 medalii), Andreea CORDUNEANU (2 medali), Andreea IGNAT, Iustin MANCIU, Emanuel ACONSTANTINESEI, Alberto GANFIUC, Irina IGNAT, Sebastian DULGHERIU, Armand BOTEZATU, Gabriel DÎRVARIU, Robert ZAMOSTEANU, Florin SURUGIU, Oana MELINTE și Ovidiu GHIVIZIU.
   
 • Locul III : Mario COJOCARIU (2 medalii), Camelia DAVID (2 medalii), Ana SĂNĂUȚANU (2 medalii), Ionuț SÂRBU (2 medalii), Alexandru MAXIM (2 medalii) George HOBJILĂ (2 medalii), Maximilian AMIRONESEI, Celestin POTOROACĂ, Stelian HERȚUG, Denis MATEI, Diana MATEI, Eduard LOZNEANU, Cătălin CICU, Bianca HERMENIUC, Rareș BURLACU, Robert ZAMOSTEANU, Alexandru CIUCLEA, Andreea CORDUNEANU, Emanuel ACONSTANTINESEI, Francesca GREFU, Denis SIMIONICĂ, Ștefan VORNICU, Armand BOTEZATU și Andrei CORDUNEANU.

Au ieșit în evidență prin talentul și spiritul de dăruire în luptă, dar fără a atinge podiumul următorii sportivi : Darius PUȘCAȘU, Mario TOFAN, Ioana PAVĂL, David CIUCLEA, Boris DUMITRU și Giovana BALAN.

Sunt foarte mândru de familia Brilliant. Doresc să le mulțumesc instructorilor care muncesc alături de mine la acest proiect și părinților care își susțin copiii necontenit, clubul neavând niciun fel de sponsor. Nu cred să mai fi auzit în ultimii ani o galerie care a sprijinit de la prima luptă și până la festivitatea de premiere a acestui turneu, fiind formată din părinți, sportivi și prieteni ai acestora, intreruptă des de oficiali deoarece acoperea stația de amplificare a sălii. Menționez că am înregistrat o evoluție de la cel mai nou sportiv și până la cel mai experimentat. Ne pregătim temeinic de Campionatul Național de Juniori și Seniori, după care de două competiții pentru copii în Ungaria și Moldova. a declarat președintele Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 DAN.

(Comunicat de presa)


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Decizie drastică luată de șefii lui Deportivo! Florin Andone a fost pus pe lista de transferuri

astăzi, 16:43
263

Botoşăneanul Florin Andone a fost pus pe lista de transferuri de oficialii de la Deportivo la Coruna, după un interviu dat în presa spaniolă în care îşi exprima frustrarea că n...

Un nou rezultat de excepţie pentru pompierul maratonist Iulian Rotariu - FOTO

astăzi, 16:28
347

Iulian Rotariu a obţinut locul patru la maratonul din Patagonia obţinând premiul pentru fairplay din aproape 300 de participanţi. A fost cea de-a patra cursă organizată de 4Deserts, iar ang...

Tânără din Botoşani implicată într-un accident rutier la Suceava! Şoferul vinovat, acuzat de trei infracţiuni

astăzi, 14:32
974

O tânără, de 32 de ani, din Botoşani, a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier petrecut în localitatea Moara din judeţul Suceava.Femeia se afla la vol...