Brilliant Taekwondo SC a obtinut LOCUL 2 la Campionatul National de Juniori! Vezi rezultatele complete!

Brilliant Taekwondo SC a obtinut LOCUL 2 la Campionatul National de Juniori! Vezi rezultatele complete!
În acest weekend, Sala Polivalentă Elisabeta Lipă a găzduit cea mai importantă competiție de Taekwondo WTF destinată copiilor, juniorilor mici și cadeților, precum și ediția 2016 a Botoșani Open pentru toate categoriile de vârstă la Kyorugi (luptă) și Speed-Kick (lovituri viteză).

Cel mai tânăr club botoșănean a aliniat la startul acestui turneu o echipă formată din 46 de sportivi coordonată de 3 tehnicieni, 1 arbitru, 1 psiholog, 1 asistent medical și conducătorul de delegație. Prin punctele acumulate de cele 63 de medalii obținute în turneu, aceștia au condus la obținerea a 4 trofee la clasamentele generale pe echipe, după cum urmează:
 • Campionatul Național pentru Copii – Locul 2
 • Campionatul Național pentru Copii, Juniori mici și Cadeți (General) – Locul V
 • Botoșani Open (Speed-Kick) General – Locul 3 Botoșani Open (Kyorugi)
 • General – Locul 3

Medaliații legitimați în cadrul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club la acest turneu sunt următorii :
 • Locul I (17 medalii) : Cristian SENCIUC (2 medalii), Cristian PLIOȚ (2 medalii), Eduard ARGIȘANU (2 medalii), Alberto GANFIUC (2 medalii), Andrei ANDRUȘ, Armand BOTEZATU, Gabriel DÎRVARIU, Maximilian AMIRONESEI, Denisa BOJINCĂ, Celestin POTOROACĂ, Andreea IGNAT, Iulian OGHINCIUC și Stelian HERȚUG.
   
 • Locul II (16 medalii) : Mario FLORESCU (2 medalii), Andreea CORDUNEANU (2 medali), Andreea IGNAT, Iustin MANCIU, Emanuel ACONSTANTINESEI, Alberto GANFIUC, Irina IGNAT, Sebastian DULGHERIU, Armand BOTEZATU, Gabriel DÎRVARIU, Robert ZAMOSTEANU, Florin SURUGIU, Oana MELINTE și Ovidiu GHIVIZIU.
   
 • Locul III : Mario COJOCARIU (2 medalii), Camelia DAVID (2 medalii), Ana SĂNĂUȚANU (2 medalii), Ionuț SÂRBU (2 medalii), Alexandru MAXIM (2 medalii) George HOBJILĂ (2 medalii), Maximilian AMIRONESEI, Celestin POTOROACĂ, Stelian HERȚUG, Denis MATEI, Diana MATEI, Eduard LOZNEANU, Cătălin CICU, Bianca HERMENIUC, Rareș BURLACU, Robert ZAMOSTEANU, Alexandru CIUCLEA, Andreea CORDUNEANU, Emanuel ACONSTANTINESEI, Francesca GREFU, Denis SIMIONICĂ, Ștefan VORNICU, Armand BOTEZATU și Andrei CORDUNEANU.

Au ieșit în evidență prin talentul și spiritul de dăruire în luptă, dar fără a atinge podiumul următorii sportivi : Darius PUȘCAȘU, Mario TOFAN, Ioana PAVĂL, David CIUCLEA, Boris DUMITRU și Giovana BALAN.

Sunt foarte mândru de familia Brilliant. Doresc să le mulțumesc instructorilor care muncesc alături de mine la acest proiect și părinților care își susțin copiii necontenit, clubul neavând niciun fel de sponsor. Nu cred să mai fi auzit în ultimii ani o galerie care a sprijinit de la prima luptă și până la festivitatea de premiere a acestui turneu, fiind formată din părinți, sportivi și prieteni ai acestora, intreruptă des de oficiali deoarece acoperea stația de amplificare a sălii. Menționez că am înregistrat o evoluție de la cel mai nou sportiv și până la cel mai experimentat. Ne pregătim temeinic de Campionatul Național de Juniori și Seniori, după care de două competiții pentru copii în Ungaria și Moldova. a declarat președintele Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – 3 DAN.

(Comunicat de presa)


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

astăzi, 21:24
143

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

astăzi, 18:57
686

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

astăzi, 18:44
210

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...