Brilliant Taekwondo aduce două medalii de la Turneul Internațional "Hereya Open"! FOTO

Brilliant Taekwondo aduce două medalii de la Turneul Internațional "Hereya Open"! FOTO
În weekendul trecut, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la Turneul Internațional "Hereya Open", aflat la ediția a VIII-a. Turneul s-a desfășurat în capitala Bulgariei, Sofia, și a aliniat la start 1200 de sportivi de la 123 de cluburi participante din cadrul a 12 țări europene.
 
Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat cu o delegație formată din 5 persoane, 2 sportivi: Diana-Nicola MATEI și Andreea-Gabriela IGNAT; 2 arbitri : Denis-Paul MATEI și Iustin-Gabriel MANCIU; 1 tehnician: Jan-Pavel MATEI. Aceștia au fost singurii reprezentanți ai României la prestigiosul turneu.

Fiind sportivele cu cele mai numeroase rezultate în anul 2017, rezultatele nu au început să apară. Astfel, la categoria Juniori +68 Kilograme, sportiva Diana-Nicola MATEI a obținut medalia de bronz, iar la categoria Cadeți -44 Kilograme, sportive Andreea-Gabriela IGNAT a obținut la rândul ei tot o medalie de bronz. Ambele sportive au întâlnit pe parcurs sportive experimentate cu un istoric puternic în Taekwondo WT.

Duminică, 17 decembrie, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club organizează Gala Festivă de final de an, ce are ca scop premierea celor mai buni 10 sportivi din anul 2017, dar și de apreciere a rezultatelor obținute de către toți sportivii în acest an.

“Sunt extrem de bucuros că am reușit să încheiem anul competițional cu 2 medalii internaționale, extrem de valoroase pentru clubul nostru. Diana și Andreea s-a prezentat remarcabil, confirmând așteptările staffului nostru, remarcându-se în fața celorlalți participanți. Sunt mândru de prestațiile celor 2 sportive din acest an și doresc să le felicit pe această cale pentru rezultatele obținute. Sper că anul 2017 să fie doar o treaptă din ce va însemna anul competițional 2018. Aștept toți susținătorii Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, duminică, 17 decembrie, în sala de badminton a Clubului Sportiv Botoșani (partenerii noștri, care ne sprijină în obținerea performanțelor sportive) la Gala Festivă a sfârșitului de an 2017” a declarat Președintele-Antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN la Taekwondo WT.
 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
9

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
19

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
25

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...