Brilliant a adus Cupa României la Botoșani!

Brilliant a adus Cupa României la Botoșani!
În acest weekend a avut loc la Sala Polivalentă din Botoșani Turneul Național de Taekwondo WT - Sport Olimpic, format din Cupa României, aflată la ediția a XIX-a și Botoșani Open, aflată la ediția a VII-a. La această desfășurare sportivă s-au aliniat aproximativ 700 de sportivi de la 32 de structuri sportive de profil, afiliate la Federația Română de Taekwondo WT.
 
Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a participat la acest turneu cu un lot puternic, format din 70 de sportivi și 8 tehnicieni, obținând 78 de medalii, din care 19 medalii de aur, 24 medalii de argint și 35 medalii de bronz. Toate aceste rezultate au dus la obținerea Locului 1 în Clasamentul General pe Echipe la CUPA ROMÂNIEI. Pe lângă, prestigiosul trofeu, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a obținut Locul III la categoria generală Copii, Locul III la categoria generală Cadeți, Locul II la categoria generală Juniori și Locul I la categoria generală Seniori. 
 
În cadrul acestui turneu, competiția de tradiție a municipiului Botoșani, a VII-a ediție a Botoșani Open, a fost câștigată tot de Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club. Pe lângă trofeul de Locul I la Clasa A (avansați), au obținut și Locul III la Clasa B (începători). În acest an, competiția Botoșani Open a fost destinată strict sportivilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, în vederea dezvoltării nivelului categoriilor de vârstă Copii și Juniori mici.

Sportiva Andreea PREPELIȚĂ, legitimată în cadrul Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, a făcut parte din momentul festiv al Centenarului Marii Uniri de la deschiderea oficială a Turneului Național de Taekwondo WT, cântând melodii tradiționale din zona Moldovei și a Bucovinei.
 
Medaliații de la acest turneu național sunt următorii:
 
LOCUL 1 : Andrei CORDUNEANU (2 medalii), Andreea CORDUNEANU (2 medalii), Andreea IGNAT (2 medalii), Mihai TUDOSAN (2 medalii), Andrei ANDRUȘ, Diana MATEI, Bianca COSTIC, Robert ANECHITOAIE, Mario COJOCARIU, Mihnea MOLIE, Desire TĂRCUȘ, Ana BOLOCAN, Patrik BRUMARI, Erik BRUMARI și Iustin MANCIU.
 
LOCUL 2 : Sidonia PAVEL (2 medalii), Robert ANUȚA (2 medalii), Stelian HERȚUG (2 medalii), Maximilian AMIRONESEI (2 medalii), Diana MATEI, Andrei ANDRUȘ, Robert ANECHITOAIE, George ANIȚĂ, George HOBJILĂ, Denisa BOJINCĂ, Bianca COSTIC, Gabriel JURESCHI, Sara CHIRIEAC, Alexandru AGACHE, Florin RACLEȘ, Gabriel AGHIȚOAIE, Sebastian LUCHIEAN, Fabio ȘTEFAN, Antonia VORNICEANU și Florin RĂILEANU.
 
LOCUL 3 : Ana GALAN (2 medalii), David COȘARCĂ (2 medalii), Cristian SENCIUC (2 medalii), Mario COJOCARIU, Mihnea MOLIE, David CIUCLEA, Celestin POTOROACĂ, Ana SĂNĂUȚANU, Camelia DAVID, Francesca GREFU, Vasile SÂRBU, Alexandru MAXIM, Irina IGNAT, Ilinca CRĂCIUN, Denis MATEI, Alexandru CIUCLEA, Daniel SÎRGHE, Bianca HERMENIUC, Desire TĂRCUȘ, Gabriel JURESCHI, Ariana ROTARU, Rebeca RĂDĂUCEANU, Paul ȘTIRBU, Alexandru FUSA, Petrică BURLACU, Olivia RĂDĂUCEANU, Sara CHIRIEAC, Vlăduț GALAN, Marius RAȚĂ, Vlad PETREANU, Nikoleta APĂRECE și Alexandra MOISEIOF.
 
„Mă bucur enorm că în numai 4 ani de la începerea activității sportive am reușit performanța imensă de a câștiga Cupa României la Taekwondo WT. Pentru mine personal, dar sunt convins că și pentru toată echipa noastră este cel mai important obiectiv pe care l-am îndeplinit până acum. Doresc să le mulțumesc sportivilor pentru contribuția la câștigarea Cupei României, părinților care sunt alături de noi de fiecare dată, susținătorilor noștri din comuna Dumbrăveni și din Clubul Sportiv Botoșani, dar și colaboratorilor din cadrul Protecției Copilului și sponsorilor care susțin anumiți sportivi la deplasări naționale și internaționale. Pentru noi anul competițional nu s-a încheiat și așteptăm cu mare interes Campionatele Europene din această toamnă.” a declarat președintele Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 Dan.
Foto: Florin Irimia (Târgu Mureș) și Matei Zodilă (Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Italia. Un șofer român de TIR a murit într-un groaznic accident

astăzi, 13:33
211

Mircea Dragomir, un șofer român de camion, în vârstă de 55 de ani, a murit, ieri dimineață, într-un accident groaznic pe autostrada A15 din Italia. Conform parma.r...

Episcopul Ignatie: Trăim vremurile unui totalitarism al progresiştilor, care aruncă la coşul de gunoi al istoriei valorile tradiţionale

astăzi, 12:27
63

Episcopul Huşilor, Ignatie, le transmite credincioşilor ortodocşi, în scrisoarea pastorală de Înviere, că "împărtăşirea cu Hristos şi trăirea adevărului" reprezi...

Percheziții la Dorohoi: Bărbat cercetat pentru contrabandă, reținut pentru 24 de ore!

astăzi, 11:57
147

Având în vedere cercetările ce se efectuează într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, prelua...