Bravo Fane! Stefan Apostol a pus piciorul in prag! Vrabie a "zburat"

Bravo Fane! Stefan Apostol a pus piciorul in prag! Vrabie a "zburat"
Amenzi şi excluderi din lot la FC Botosani. Alex Vrabie este primul jucător exclus din lot de antrenorul Ştefan Apostol în timp ce alţi trei jucători au fost amendaţi pentru că au întârziat sau au lipsit de la antrenamente.

Cele două meciuri pierdute cu Dunărea Giurgiu şi Concordia Chiajna nu au rămas nesancţionate de conducerea tehnică a FC Botoşani. În cursul zilei de ieri, antrenorul principal Ştefan Apostol la exclus din lot pe mijlocaşul Alex Vrabie în timp ce alţi trei jucători s-au ales cu amenzi cuprinse între 50 şi 300 de lei.

Au fost mai multe aspecte ce ţin de vestiar şi am dat ultimatul la mai mulţi jucători. De asemenea, un jucător a fost exclus din lot iar alţii câţiva au primit amenzi. Decizia privind jucătorul exclus din lot am luat-o încă de marţi dar am mai dorit să discut cu conducerea clubului înainte de a anunţa jucătorul. Este vorba de modul în care se pregăteşte, de viaţa extrasportivă şi de actele de indisciplină. În momentul de faţă mai sunt şi alţi jucători care riscă excluderea. Nu putem merge din prostie în prostie, a spus Ştefan Apostol.

În afara lui Vrabie s-au mai ales cu sancţiuni fundaşul Atudorei, mijlocaşul Balaban şi atacantul Ghiceanu pentru că fie au lipsit fie au întârziat la antrenamente. Cea mai mare amendă i-am aplicat-o lui Atudorei care marţi nu a venit la pregătire. A primit o amendă de 300 de lei. L-am învoit pentru ziua de luni pentru că avea o problemă la facultate iar el a venit miercuri. La fotbal vin doar cei care vor să practice acest sport şi nu trebuie să stea antrenorul şi să facă poliţie cu ei, a precizat Ştefan Apostol.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
422

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
54

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
74

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...