Botoșani - Suceava 21-21! Derby cu peste 1000 de oameni în tribune!

Botoșani - Suceava 21-21! Derby cu peste 1000 de oameni în tribune!

Vineri, în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”, CSM Botoșani a făcut egal cu principala favorită la promovare, „retrogradata” de anul trecut din Liga Zimbrilor, CSU Suceava. Meciul a luat startul la ora 18:00!

Disputa a fost un crâncenă, în care echipa Botoșaniului a condus, a fost condusă și s-a jucat cap la cap. La finalul primei reprize, CSM Botoșani conducea cu 11-8!

CSU Suceava nu s-a regăsit prea bine în meci, făcând multe greșeli neforțate, iar apărarea Botoșaniului a funcționat destul de bine, punând presiune pe adversare. După câteva contestări ale deciziilor arbitrilor, banca suceveană a primit cartonaș galben și a fost liniștită astfel de cuplul de arbitri din Prahova, veniți tocmai din Liga Națională.

A doua repriză a fost mult mai echilibrată, iar publicul a împins echipa spre un egal.  Suceava a recuperat după primele 30 de minute, iar ambele echipe au mers cap la cap. Aproximativ 1000 de botoșăneni și suceveni au stat în tribuna Sălii Polivalente „Elisabeta Lipă”! 

"Vă mulțumim pentru prezență și vă așteptăm într-un număr cât mai mare!" a fost mesajul transmis de echipa la finalul partidei!

La finalul partidei, tabela arăta 21-21, iar CSM Botoșani și CSU Suceava au acumulat ambele câte 7 puncte.


CSM Botoșani: Ciobanu Vlăduț (3), Adomnicăi Cristian (5), Ciubotariu Florin (3), Lazurcă Claudiu (8), Stoian Silvian (2). Antrenor: Radu Roșu.

CSU Suceava: Popa Alexandru (1), Tofănel Andi (1), Mihalcea George (3), Cozorici Bogdan (1), Leordean Călin (5), Kobzi Vladislav (4), Loic Pavel (5), Oancea Maxim (1). Antrenor: Chiruț Adrian.
 

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
87

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
98

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
124

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...