Botoșani joacă fără presiune cu Steaua: "Există posibilitatea ca Botoșaniul să facă un meci formidabil cu Steaua și să întoarcă campionatul"

Botoșani joacă fără presiune cu Steaua: "Există posibilitatea ca Botoșaniul să facă un meci formidabil cu Steaua și să întoarcă campionatul"
FC Botoșani se deplasează fără emoții la București, pentru meciul din penultima etapă, contra Stelei.

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, spune că o înfrângere în fața campioanei din ultimii doi ani ar fi o normalitate pentru echipa sa, în timp ce pentru Steaua ar fi o nenorocire să piardă în fața botosanenilor. "Au fost mai buni decât mă așteptam cu Pandurii", spune conducătorul oaspeților de duminică, după prestația roș-albaștrilor în finala Cupei Ligii.

Acum, oamenii lui Gâlcă vor veni cu un ascendent moral, dar botoșănenii se vor motiva împotriva campioanei.

"Nu-mi joc soarta, nu mă sperie Steaua. Ei și-o joacă și presiunea e pe capul lor. Dacă eu iau bătaie, e normalitate, dacă Steaua ia bătaie, e nenorocire. Dacă luăm în seamă emoțiile și tensiunile, sunt mai mari decât la noi. Au fost mai buni decât mă așteptam cu Pandurii. E complicat să nu-ți fie frică de Steaua. Nu mai am emoții, am doar frici. Față de Steaua din tur, e o diferență mare. Aseară, însă, la un meci cu miză, unde s-au motivat foarte bine, au reușit să câștige clar", a declarat Valeriu Iftime, în cadrul emisiunii "Fotbal Club", de pe Digi Sport 1.

"Lui Șumudică îi sună multe. La telefon, prin cap, e greu să sune la cineva mai mult decât îi sună lui. Pe mine, în general, mă sună lume puțină și mai aleasă. Cum lumea aleasă e puțină, mă sună puțini, deci, nu m-a sunat nimeni de la Tg. Mureș, niciun suporter. Nici nu mi-e un dor nebun să mă sune cineva de la Tg. Mureș. Și dacă ne sună, nu ne ajută cu nimic", a adăugat patronul lui FC Botoșani.

"La prima vedere, e mai ușor de crezut că eu voi lua bătaie de la Steaua decât să credem că Tg. Mureș să bată la Astra. Eu promit că există posibilitatea ca Botoșaniul să facă un meci formidabil cu Steaua și să întoarcă campionatul", a mai spus Valeriu Iftime.

"Când joci cu Steaua, e greu ca un fotbalist să nu facă totul să arate că e bun. E greu să nu te motivezi cu Steaua. Trebuie să fii fotbalist, să ai elemente care să te facă remarcat în fața lor. Sunt absolut convins că toată lumea vrea să bată pe Steaua. Problema e să poți. Steaua vine cu un ascendent", a încheiat omul de afaceri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
112

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
677

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
229

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...