FC Botoşani - Dinamo, amânat? "Este părerea tuturor că nu trebuie să se joace!"

FC Botoşani - Dinamo, amânat? "Este părerea tuturor că nu trebuie să se joace!"

   Foto: 24pharte.ro

În această seară, de la ora 20:45, era programat cel mai aşteptat meci din play-out, FC Botoşani - Dinamo. Totuşi, există varianta ca duelul să nu aibă loc, din cauza ninsorii care s-a abătut asupra oraşului.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv de la Dinamo, a dezvăluit că, cel mai probabil, meciul se va disputa duminică, în jurul prânzului. Prognozele meteo nu ţin însă cu organizatorii: se anunţă ninsori până duminică seară.

"Pe aici, pe la Botoşani, încercăm să dăm zăpada cu organizatorii. Este părerea tuturor, că nu trebuie să se joace. Conform regulamentului, trebuie să stăm încă o oră după ora de începere a meciului. În principiu, nu se poate juca. Aşteptăm să avem o şedinţă şi cu observatorul. Vom stabili când putem juca, probabil mâine. Vom încerca să jucăm mâine, la ora prânzului. Dacă nu, vom veni spre Bucureşti. Suntem în vestiar, nici nu am ieşit la încălzire. Ştim că aşteptăm degeaba", a spus Dănciulescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Potrivit digisport.ro, cu aproximativ două ore înaintea startului, terenul este acoperit de zăpadă şi se prezintă în condiţii aproape imposibile de joc. Astfel că rămâne de văzut dacă arbitrul Andrei Chivulete va fluiera debutul partidei.


(Foto: Digisport.ro)

Nu e prima oară când terenul de la Botoşani se prezintă în condiţii grele. Meciul FC Botoșani - CSM Poli Iași, ultimul din sferturile de finală ale Cupei României, s-a jucat pe ploaie și pe un teren îmbibat cu apă. Pe municipalul din Botoșani, jucătorii au avut reale dificultăți în a-și menține echilibrul, iar unii nici nu au nimerit mingea în anumite momente, nemaivorbind de artificii tehnice.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
1

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
69

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
979

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....