BOTOSANI: Cupa Martisor la sah!

BOTOSANI: Cupa Martisor la sah!
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani, in colaborare cu Palatul Copiilor si Clubul Sportiv, au organizat duminica, 6 martie 2011, o competitie de sah intitulata sugestiv "Cupa Martisor".

La actiune au participat numerosi copii si tineri proveniti din gradinite, scoli generale si licee din Botosani.Rezultate obtinute:

Categoria fete - sub 8 ani: Bresug Ariana Bianca, Gradinita nr.21 Botosani, Locul I, secondata de Siminiceanu Alexia, Gradinita nr.19.

La baieti - 8 ani, Lutic Bogdan, de la Scoala 11, a obtinut Locul I.

Au mai obtinut Locul I, pe categorii de varsta, urmatorii sahisti:

Categoria 10 ani - Bresug Alexandru Andrei, de la Liceul de Arte "Stefan Luchian", si Zoitanu Ioana, de la Scoala nr.10.
 
Categoria 14 ani - Pricope Tidor-Vlad si Palalae Gina, ambii jucatori de la C.N. "Mihai Eminescu".

Categoria 16 ani - Melinte Razvan de la C.N."A.T.Laurian" si Popovici Stefania de la Scoala nr.12 Botosani (care a obtinut Locul I si la etapa judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar).

Premierea sportivilor a fost facuta de prof.Ana Tepes inspector sport, informeaza prof. Silvia Diaconu, de la Cercul de Sah al Palatului Copiilor Botosani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cadavru găsit într-o casă din municipiul Botoşani!

astăzi, 14:12
1421

Trupul fără viaţă al unui bărbat a fost descoperit, joi, într-un imobil din municipiul Botoşani, situat pe strada Nicolae Iorga.Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, făcea p...

Recital NICU ZOTA, vineri, la Conac!

astăzi, 14:06
47

Veşti bune pentru iubitorii de folk. Nicolae Zota, cunoscut pentru talentul vocal şi compoziţiile originale, ajunge în Botoşani vinerea aceasta, când va susţine un recital deosebit la...

Trei noi staţii de epurare a apelor uzate, recepţionate de Nova Apaserv

astăzi, 13:45
156

În cadrul unei conferinţe de presă, conducerea Nova Apaserv a anunţat finalizarea lucrărilor de construcţie la Staţiile de epurare a apelor uzate de la Flămânzi şi Vorona, precum ...