BOTOSANI: Cupa Martisor la sah!

BOTOSANI: Cupa Martisor la sah!
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani, in colaborare cu Palatul Copiilor si Clubul Sportiv, au organizat duminica, 6 martie 2011, o competitie de sah intitulata sugestiv "Cupa Martisor".

La actiune au participat numerosi copii si tineri proveniti din gradinite, scoli generale si licee din Botosani.Rezultate obtinute:

Categoria fete - sub 8 ani: Bresug Ariana Bianca, Gradinita nr.21 Botosani, Locul I, secondata de Siminiceanu Alexia, Gradinita nr.19.

La baieti - 8 ani, Lutic Bogdan, de la Scoala 11, a obtinut Locul I.

Au mai obtinut Locul I, pe categorii de varsta, urmatorii sahisti:

Categoria 10 ani - Bresug Alexandru Andrei, de la Liceul de Arte "Stefan Luchian", si Zoitanu Ioana, de la Scoala nr.10.
 
Categoria 14 ani - Pricope Tidor-Vlad si Palalae Gina, ambii jucatori de la C.N. "Mihai Eminescu".

Categoria 16 ani - Melinte Razvan de la C.N."A.T.Laurian" si Popovici Stefania de la Scoala nr.12 Botosani (care a obtinut Locul I si la etapa judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar).

Premierea sportivilor a fost facuta de prof.Ana Tepes inspector sport, informeaza prof. Silvia Diaconu, de la Cercul de Sah al Palatului Copiilor Botosani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1251

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...

Sfârşit cumplit! Tânăr mort după ce hainele i-au luat foc!

Duminică, 21 Ianuarie 2018
1669

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitatea Teioasa, orașul Darabani, şi-.a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.&nb...

Tânără din Botoşani, rănită într-un accident rutier!

Duminică, 21 Ianuarie 2018
535

Sâmbătă, la ora 12.23, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 178, din comuna suceveană Arbore, un bărbat  de 41 de ani, din orașul Cajvana,  ...