BOTOSANI: Cupa Martisor la sah!

BOTOSANI: Cupa Martisor la sah!
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani, in colaborare cu Palatul Copiilor si Clubul Sportiv, au organizat duminica, 6 martie 2011, o competitie de sah intitulata sugestiv "Cupa Martisor".

La actiune au participat numerosi copii si tineri proveniti din gradinite, scoli generale si licee din Botosani.Rezultate obtinute:

Categoria fete - sub 8 ani: Bresug Ariana Bianca, Gradinita nr.21 Botosani, Locul I, secondata de Siminiceanu Alexia, Gradinita nr.19.

La baieti - 8 ani, Lutic Bogdan, de la Scoala 11, a obtinut Locul I.

Au mai obtinut Locul I, pe categorii de varsta, urmatorii sahisti:

Categoria 10 ani - Bresug Alexandru Andrei, de la Liceul de Arte "Stefan Luchian", si Zoitanu Ioana, de la Scoala nr.10.
 
Categoria 14 ani - Pricope Tidor-Vlad si Palalae Gina, ambii jucatori de la C.N. "Mihai Eminescu".

Categoria 16 ani - Melinte Razvan de la C.N."A.T.Laurian" si Popovici Stefania de la Scoala nr.12 Botosani (care a obtinut Locul I si la etapa judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar).

Premierea sportivilor a fost facuta de prof.Ana Tepes inspector sport, informeaza prof. Silvia Diaconu, de la Cercul de Sah al Palatului Copiilor Botosani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Membrii unei familii au ajuns la spital după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare - FOTO

astăzi, 18:38
620

O mamă şi trei copii au ajuns, luni seară, la spital după ce au consumat ciuperci otrăvitoare. Femeia, din localitatea Copălău, a gătit pentru familie ciuperci culese din pădure. A terminat m...

Melodia Fetelor de la Botoşani, parodiată la protestul PNL: “Bani, bani, bani la Teleorman/Liviule, Liviuţule...” VIDEO

astăzi, 18:37
629

În drumul lor către Palatul Administrativ, cele câteva sute de liberali care au ieşi, luni, în stradă pentru a susţine moţiunea de cenzură, s-au oprit şi în faţa s...

Lanţul de magazine Decathlon, prezent şi în Botoşani, ajunge la afaceri de 200 milioane de euro

astăzi, 15:16
383

Conducerea Decathlon a anunţat un avans de 30% al afacerilor. Firma a deschis în luna iulie primul magazin în Botoşani şi al cincilea din zona Moldovei.„Am ales să deschidem ...