BOTOSANI: Cupa Martisor la sah!

BOTOSANI: Cupa Martisor la sah!
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani, in colaborare cu Palatul Copiilor si Clubul Sportiv, au organizat duminica, 6 martie 2011, o competitie de sah intitulata sugestiv "Cupa Martisor".

La actiune au participat numerosi copii si tineri proveniti din gradinite, scoli generale si licee din Botosani.Rezultate obtinute:

Categoria fete - sub 8 ani: Bresug Ariana Bianca, Gradinita nr.21 Botosani, Locul I, secondata de Siminiceanu Alexia, Gradinita nr.19.

La baieti - 8 ani, Lutic Bogdan, de la Scoala 11, a obtinut Locul I.

Au mai obtinut Locul I, pe categorii de varsta, urmatorii sahisti:

Categoria 10 ani - Bresug Alexandru Andrei, de la Liceul de Arte "Stefan Luchian", si Zoitanu Ioana, de la Scoala nr.10.
 
Categoria 14 ani - Pricope Tidor-Vlad si Palalae Gina, ambii jucatori de la C.N. "Mihai Eminescu".

Categoria 16 ani - Melinte Razvan de la C.N."A.T.Laurian" si Popovici Stefania de la Scoala nr.12 Botosani (care a obtinut Locul I si la etapa judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar).

Premierea sportivilor a fost facuta de prof.Ana Tepes inspector sport, informeaza prof. Silvia Diaconu, de la Cercul de Sah al Palatului Copiilor Botosani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni, chemați să îndepărteze țurțurii care puteau oricând să rănească trecătorii! FOTO

astăzi, 12:39
108

Acțiune a pompierilor, miercuri la amiază, pentru a îndepărta gheața de la mansarda unui bloc din municipiul Botoșani, existând pericolul ca țurțurii să cadă peste trecători...

EMOȚIONANT: Rex, câinele care a păzit 13 ani sediul ISU Botoșani, operat cu ajutorul pompierilor

astăzi, 12:04
274

Patrupedul care a păzit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Botoşani mai bine de 13 ani a primit o a doua şansă. Pompierii au aflat că este bolnav şi au strâns bani pentru a-i ...

TRAGEDIE: Un bărbat a murit într-un supermarket din Botoșani!

astăzi, 11:39
3901

Botoșănenii aflați, în această dimineață, într-un supermarket din municipiul Botoșani, au asistat la momente dramatice, un bărbat de 40 de ani murind sub ochii lor.Tragedia s-a...