BOTOSANI: Cupa Martisor la sah!

BOTOSANI: Cupa Martisor la sah!
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani, in colaborare cu Palatul Copiilor si Clubul Sportiv, au organizat duminica, 6 martie 2011, o competitie de sah intitulata sugestiv "Cupa Martisor".

La actiune au participat numerosi copii si tineri proveniti din gradinite, scoli generale si licee din Botosani.Rezultate obtinute:

Categoria fete - sub 8 ani: Bresug Ariana Bianca, Gradinita nr.21 Botosani, Locul I, secondata de Siminiceanu Alexia, Gradinita nr.19.

La baieti - 8 ani, Lutic Bogdan, de la Scoala 11, a obtinut Locul I.

Au mai obtinut Locul I, pe categorii de varsta, urmatorii sahisti:

Categoria 10 ani - Bresug Alexandru Andrei, de la Liceul de Arte "Stefan Luchian", si Zoitanu Ioana, de la Scoala nr.10.
 
Categoria 14 ani - Pricope Tidor-Vlad si Palalae Gina, ambii jucatori de la C.N. "Mihai Eminescu".

Categoria 16 ani - Melinte Razvan de la C.N."A.T.Laurian" si Popovici Stefania de la Scoala nr.12 Botosani (care a obtinut Locul I si la etapa judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar).

Premierea sportivilor a fost facuta de prof.Ana Tepes inspector sport, informeaza prof. Silvia Diaconu, de la Cercul de Sah al Palatului Copiilor Botosani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

10.000 de tineri părăsesc România în acest an pentru a studia în străinătate

Joi, 19 Iulie 2018
199

Cele mai căutate sunt cele din Marea Britanie, Danemarca şi Olanda. Şansele de a studia la cel mai înalt nivel, dar şi haosul din învăţământul românesc, sunt principalel...

Parintilor care se tem de cadrele didactice

Joi, 19 Iulie 2018
256

- Silviu, auzi, nu vrei tu să te duci la şedinţa cu părinţii?, începe cu prudenţă Luminiţa.- Ce s-a întâmplat?- Silviu, eu nu pot să stau de vorbă cu diriginta lui ...

Sfântul Ilie, aducătorul de ploi. Superstiţii în tradiţia populară de Sânt Ilie

Joi, 19 Iulie 2018
470

Sfântul Ilie 2018. Tradiţii şi obiceiuri de Sfântul Ilie. Sfântul Ilie este cinstit de creştini, vineri, ca aducător de ploi, după ce, prin rugăciunea sa, a salvat de la moarte...