Botoșani - Astra 1-2! Înfrângere nedreaptă!

Botoșani - Astra 1-2! Înfrângere nedreaptă!

FC Botoșani pornește în returul Ligii Întâi, pe teren propriu, împotriva Astrei. Cele două echipe luptă pentru un loc în Play-Off, astfel că această partidă are o miză aparte, mai ales că cele două echipe au fiecare câte 19 puncte. În tur, Botoșani a condus cu 2-0, dar a plecat cu un singur punct de la Giurgiu, scor 2-2. Partida cu giurgiuvenii este arbitrată de Sebastian Cosțescu, ajutat de Daniel Mitruri și Adrian Popescu.

Botoșani a avut lovitura de start. Trupa lui Marius Croitoru a început bine partida, drept dovadă, după doar două minute, echipa botoșăneană a primit deja două lovituri de la colțul terenului, fără modificări pe tabelă însă.

În minutul 12, Cascini are prima șansă de gol a partidei. Acesta șutează din marginea careului, dar Lazar prinde. Prima ocazie a Astrei a avut loc în minutul 20, când Valentin Gheorghe a intrat cu mingea în careu și a șutat, însă Pap a fost pe fază și a respins mingea.

Minutul 24, Eduard Pap, portarul Botoșaniului, primește cartonaș galben, pentru un fault asupra lui Alibec. Din lovitura liberă rezultată, Alibec a șutat în vinclul porții, însă Pap a fost pe fază și a respins. Minutul 30, Keyta trimite puternic din marginea careului, însă șutul său este respins de bara transversală. Papa trimite mult peste poartă, din 20 de metri, în minutul 35.

Scorul pauzei este 0-0, după o primă repriză dominată de echipa lui Marius Croitoru. 

Botoșani începe bine și repriza secundă. Roman trimite în Lazar, iar balonul respins ajunge la Keyta. Șutul acestuia este respins de același Lazar în corner, acțiunea având loc în minutul 48. În răspuns, Budescu deschide scorul în minutul 50, după o pasă primită de la Alibec.

Cartonaș galben pentru Simion. Mihai Roman execută o lovitură liberă, iar Lazăr respinge incredibil din vinclu. Ofosu trimite din marginea careului un șut puternic, însă Lazăr nu are probleme. Același Ofosu este înlocuit de Ashkovski, în minutul 59. Cascini și Radunovic primesc cartonașul galben, după o șicanare reciprocă. Cascini este înlocuit de Ongenda.

Astra își majorează avantajul, prin Denis Alibec, în minutul 69.

Minutul 78, Mihai Roman trimite puțin pe lângă poartă, din 6 metri. Papa este înlocuit de Cîmpanu. Valentin Gheorghe părăsește terenul, înlocuit de Dandea.

Minutul 83, Botoșani reintră în meci. Ashkovski înscrie, cu un șut din 16 metri. 3 minute arătate de la margine. Alibec este înlocuit de Tounkara.

Final de meci! FC Botoșani pierde cu scorul de 1-2, după o partidă în care a părut a fi echipa mai bună. Astra adună 22 de puncte și face rocadă în clasament cu FC Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
105

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
76

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
54

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...