Botoșănenii, pe Cluj Arena pentru Florin Andone și România: "Cu Andone în echipă, de iberici n-avem frică" - FOTO
SPORT

Botoșănenii, pe Cluj Arena pentru Florin Andone și România: "Cu Andone în echipă, de iberici n-avem frică" - FOTO
Chiar daca meciul s-ar fi juca la Bucuresti, Ploiesti sau in oricare alt loc, botosanenii ar fi fost pe stadion si asta pentru sunt iubitori ai fotbalului, poate ceva mai inraiti decat alti suporteri si asta pentru oriunde ar juca nationala, de la Botosani distanta e tot mare. 

La ora 19:45 s-au deschis portile de pe Cluj Arena si de la meci nu au lipsit suporterii botosaneni, care au mers sa meci sa-l incurajele pe ce de-al doilea fotbalist al nationalei, din judetul Botosani, Florin Andone, primul fiind Gheorghe Liliac, fostul portar al Stelei, nascut la Dorohoi. 

Cu "naţionala" abonată la Bucureşti în ultimii 5 ani, emoţia e mare în rândul tuturor suporterilor, in special pentru cei din jurul judetului Cluj. De la copii la oameni de ordine, "no, câte milioane or fi în autocarul ăsta", cum exclamă un jandarm la vederea delegaţiei spaniole!



Apoi se fac cozi. La poarta cu numarul 12, unde se intra la Tribuna 1, intrau sute de suporteri pe doar trei porti. Se intră greu, dar lumea are răbdare. Vazand ca nu mai fac fata, jandarmii au decis sa mai elibereze trei porti, iar aceasta miscare a fost primita cu aplauze.

Andone era anuntat titular, iar botosanenii au afisat mai multe bannere: "Cu Andone in echipa, de iberici n-avem frica", sau "Botosaniul sustine echipa nationala de fotbal a Romaniei".

(foto: gsp.ro)


Tricolorul nostru a facut un meci bun. S-a luptat din rasputeri, chiar daca adversarul sau direct a fost Gerard Pique, stalpul din apararea celor de la FC Barcelona. Insa Florin nu s-a intimidat. Din contra, s-au dat coate, s-au impins si s-au imbratisat. "Ando" i-a dat de inteles lui Pique ca nu ii este frica. 

Romania a remizat cu Spania, 0-0, iar Florin Andone va fi cu siguranta prezent la Euro 2016.


 

 

Spune-ne opinia ta