Botosaneanul Patrick Lazarescu a plecat de la Dinamo Moscova! FOTO

Botosaneanul Patrick Lazarescu a plecat de la Dinamo Moscova! FOTO
Preparatorul fizic al rusilor de la Dinamo Moscova, botosaneanul Patrick Lazarescu, si-a reziliat, marti, contractul cu echipa antrenata de Dan Petrescu.

Motivul plecarii de la Moscova este unul simplu. Lazarescu si Petrescu au lucrat impreuna la toate echipele pregatite de "Bursucul", incepand de la Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar si mai apoi Dinamo Moscova, iar astazi, tehnicianul rusilor si-a reziliat contractul.



"I-am mulţumit lui Petrescu pentru munca lui şi-i urăm succes în carieră. Anul trecut a scos echipa dintr-o situaţie dificilă şi a dus-o la un anumit nivel, dar în ultima vreme am progresat foarte puţin şi avem nevoie să mergem înainte", a declarat directorul sportiv al celor de la Dinamo.

Antrenor interimar rămîne Nikolai Kovardaev şi oficialii ruşilor negociază cu Stanislav Cherchesovim, de la Amkar Perm.

Potrivit presei ruse, Dan Petrescu urmează să primească 2 milioane de euro drept compensaţii pentru ruperea contractului cu Dinamo.

"Le muţumescu tuturor din club, dar şi fanilor pentru suportul acordat. A fost o plăcere să lucrez la un club puternic precum Dinamo. Am pus munca mea aici pe primul plan, dar cei din conducere au considerat că e nevoie de o schimbare. Ne-am despărţit prieteni. Îi urez succes noului antrenor", a spus Dan Petrescu.

Cu siguranta Patrick Lazarescu il va urma pe Dan Petrescu si la urmatoarea echipa pe care romanul o va antrena.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
869

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
161

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
100

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...