Botosaneanul Patrick Lazarescu a plecat de la Dinamo Moscova! FOTO

Botosaneanul Patrick Lazarescu a plecat de la Dinamo Moscova! FOTO
Preparatorul fizic al rusilor de la Dinamo Moscova, botosaneanul Patrick Lazarescu, si-a reziliat, marti, contractul cu echipa antrenata de Dan Petrescu.

Motivul plecarii de la Moscova este unul simplu. Lazarescu si Petrescu au lucrat impreuna la toate echipele pregatite de "Bursucul", incepand de la Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar si mai apoi Dinamo Moscova, iar astazi, tehnicianul rusilor si-a reziliat contractul."I-am mulţumit lui Petrescu pentru munca lui şi-i urăm succes în carieră. Anul trecut a scos echipa dintr-o situaţie dificilă şi a dus-o la un anumit nivel, dar în ultima vreme am progresat foarte puţin şi avem nevoie să mergem înainte", a declarat directorul sportiv al celor de la Dinamo.

Antrenor interimar rămîne Nikolai Kovardaev şi oficialii ruşilor negociază cu Stanislav Cherchesovim, de la Amkar Perm.

Potrivit presei ruse, Dan Petrescu urmează să primească 2 milioane de euro drept compensaţii pentru ruperea contractului cu Dinamo.

"Le muţumescu tuturor din club, dar şi fanilor pentru suportul acordat. A fost o plăcere să lucrez la un club puternic precum Dinamo. Am pus munca mea aici pe primul plan, dar cei din conducere au considerat că e nevoie de o schimbare. Ne-am despărţit prieteni. Îi urez succes noului antrenor", a spus Dan Petrescu.

Cu siguranta Patrick Lazarescu il va urma pe Dan Petrescu si la urmatoarea echipa pe care romanul o va antrena.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

astăzi, 20:39
160

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...

Cele mai nocive cosmetice. Află ce boli grave poți face din cauza lor

astăzi, 18:48
918

Un pericol subtil înfrumusețează chipul femeilor zilnic. Cel puțin 185 de produse cosmetice conțin ingrediente chimice periculoase. Particule cu care ne decorăm trupurile și care răm&acir...

Bac 2018: Încep emoțiile pentru absolvenții de liceu!

astăzi, 17:06
213

La nivelul județul Botoșani, peste 2900 de absolvenți de liceu vor susține, luni, proba scrisă la Limba și literatura română, în cele nouă centre de examen. Marti este...