Botoșăneanul Florin Andone, "persona non grata" în Anglia după un fault dur în meciul cu Southampton

Botoșăneanul Florin Andone, "persona non grata" în Anglia după un fault dur în meciul cu Southampton

Brigton a pierdut în fața celor de la Southampton, 0-2, iar botoșăneanul Florin Andone a devenit "persona non grata" în Anglia, după un faultul extrem de dur comis ieri.

Românul a văzut roşu direct şi nici măcar antrenorul său, Graham Potter, nu a putut să îl scuze pentru intrarea grosolană.

Introdus în premieră titular în noua stagiune, internaţionalul român nu a justificat încrederea acordată. L-a faultat dur pe Valery, într-o situaţie banală, primind direct cartonaşul roşu.

Adversarul nu a mai putut continua decât până la pauză, când a fost înlocuit de Djenepo, cel care ulterior a şi deschis scorul.

La final, antrenorul Graham Potter nu a putut să găsească o explicaţie pentru atitudinea românului, părând că e extrem de nemulţumit de faptul că acesta şi-a lăsat partida în "10" jucători.

"Nu a arătat deloc bine intrarea lui Andone. Nu e un tackling pe care vrem să îl vedem. Nu cred că a vrut să intervină atât de brutal, dar s-a întâmplat. Nu putem să îl apărăm într-o situaţie ca asta", a spus Potter la final.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
70

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
84

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
88

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...