Botoșăneanul Florin Andone, "persona non grata" în Anglia după un fault dur în meciul cu Southampton

Botoșăneanul Florin Andone, "persona non grata" în Anglia după un fault dur în meciul cu Southampton

Brigton a pierdut în fața celor de la Southampton, 0-2, iar botoșăneanul Florin Andone a devenit "persona non grata" în Anglia, după un faultul extrem de dur comis ieri.

Românul a văzut roşu direct şi nici măcar antrenorul său, Graham Potter, nu a putut să îl scuze pentru intrarea grosolană.

Introdus în premieră titular în noua stagiune, internaţionalul român nu a justificat încrederea acordată. L-a faultat dur pe Valery, într-o situaţie banală, primind direct cartonaşul roşu.

Adversarul nu a mai putut continua decât până la pauză, când a fost înlocuit de Djenepo, cel care ulterior a şi deschis scorul.

La final, antrenorul Graham Potter nu a putut să găsească o explicaţie pentru atitudinea românului, părând că e extrem de nemulţumit de faptul că acesta şi-a lăsat partida în "10" jucători.

"Nu a arătat deloc bine intrarea lui Andone. Nu e un tackling pe care vrem să îl vedem. Nu cred că a vrut să intervină atât de brutal, dar s-a întâmplat. Nu putem să îl apărăm într-o situaţie ca asta", a spus Potter la final.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean mort de beat implicat într-un accident în Dumbrăveni. Culmea, vina este a unui sucevean, care nu s-a asigurat

astăzi, 15:52
315

Un grav accident a avut loc duminică, 22 septembrie a.c., în localitatea Dumbrăveni. Două autoturisme s-au ciocnit și au ajuns în șanț. Șoferii au fost un bărbat de 30 de ani ...

Un botoșănean de 69 de ani gonea cu 142 km/h, în apropiere de municipiul Suceava

astăzi, 15:25
154

Se spune că înțelepciunea crește odată cu vârsta, însă un botoșănean a demonstrat că proverbul nu este un adevăr universal valabil.Un bărbat de 69 de ani din județul B...

Șomerii botoșăneni pot alege unul dintre cele peste 1000 de locuri de muncă disponibile

astăzi, 14:44
514

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă Botoșani a centralizat lista locurilor de muncă vacante pentru această săptămână. Astfel, șomerii pot alege unul dintre cele 1018 ...