Botoșăneanul Florin Andone, "persona non grata" în Anglia după un fault dur în meciul cu Southampton

Botoșăneanul Florin Andone, "persona non grata" în Anglia după un fault dur în meciul cu Southampton

Brigton a pierdut în fața celor de la Southampton, 0-2, iar botoșăneanul Florin Andone a devenit "persona non grata" în Anglia, după un faultul extrem de dur comis ieri.

Românul a văzut roşu direct şi nici măcar antrenorul său, Graham Potter, nu a putut să îl scuze pentru intrarea grosolană.

Introdus în premieră titular în noua stagiune, internaţionalul român nu a justificat încrederea acordată. L-a faultat dur pe Valery, într-o situaţie banală, primind direct cartonaşul roşu.

Adversarul nu a mai putut continua decât până la pauză, când a fost înlocuit de Djenepo, cel care ulterior a şi deschis scorul.

La final, antrenorul Graham Potter nu a putut să găsească o explicaţie pentru atitudinea românului, părând că e extrem de nemulţumit de faptul că acesta şi-a lăsat partida în "10" jucători.

"Nu a arătat deloc bine intrarea lui Andone. Nu e un tackling pe care vrem să îl vedem. Nu cred că a vrut să intervină atât de brutal, dar s-a întâmplat. Nu putem să îl apărăm într-o situaţie ca asta", a spus Potter la final.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat: Organizaţia PNL Botoşani salută numirea noului prefect: „Nu vom tolera niciun gest partizan”

astăzi, 19:18
76

Organizaţia PNL Botoşani salută numirea noului prefect şi intrarea în normalitate şi la nivelul judeţului în ceea ce priveşte implementarea politicilor publice de către Guvernul Ro...

Proiect: Poliția rutieră va putea ridica mașinile parcate pe trotuare

astăzi, 15:45
302

Un proiect de lege înaintat de către deputatul USR Cătălin Drulă dorește schimbarea Codului Rutier, astfel încât să confere mai multă putere de acțiune poliției rutiere atun...

Și cu valiza la ușă, Dan Șlincu a cerut bani pentru primării de la Guvern

astăzi, 15:17
355

Aflat cu valiza la ușă, prefectul Dan Șlincu a folosit timpul rămas până la investirea noului prefect, Valentin Colbu, și a înaintat către Guvern un Proiect de Hotărâre de Gu...