Botosaneanul Florin Andone il va intalni sambata pe Ronaldo, idolul sau: "Imi doresc sa-l vad la Real Madrid"

Botosaneanul Florin Andone il va intalni sambata pe Ronaldo, idolul sau: "Imi doresc sa-l vad la Real Madrid"
Botosaneanul Florin Andone, autorul celui mai rapid gol al sezonului in Spania, se pregateste de intalnirea cu idolul sau, Ronaldo. Real Madrid vine sambata la Cordoba.

Desi baiatul ei a ajuns celebru, mama lui Andone continua sa faca curat in casele spanionilor. 

"Primesc telefoane de la serviciu, de la oamenii la care lucrez si ma felicira. Nu-mi este rusine sa lucrez. Asta l-am invatat si pe Florin, ca gratis nu primesti nimic", a spus Adriana Andone pentru ProTV.


Dupa ce si-a pierdut sotul, acum 10 ani, mama lui Andone si-a luat copiii cu ea in Spania. Nici nu visa ca fiul ei va ajunge sa se bata cu Messi si Ronaldo. 
 

"I-am cumparat o pereche de ghete care nu erau de firma si s-a dus sa dea o proba la Villarrea. Il strangeau ghetele si i-au facut mult rau la picioare. Dar asta nu l-a impiedicat sa lupte si sa mearga mai departe. Imi doresc sa-l vad la Real Madrid, pentru ca el este fan Real Madrid", spune mama lui Andone.

Florin Andone si-a lasat in casa mamei albumul cu articole despre el, decupate din ziare, si un poster cu Torres. Tatal adoptiv al lui Andone tine cu Barcelona si asteapta cu sufletul la gura duelul dintre Florin si Ronaldo. 

"El tine cu Real Madrid, iar eu mereu ii spun ca Messi este cel mai bun", a spus si tatal adoptiv.

Partida dintre Cordoba si Real Madrid va avea loc sambata, incepand cu ora 17:00, in direct pe Digisport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
78

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
74

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
2379

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...