Botosaneanul Florin Andone, dublă pentru "Super Depor", I-a egalat pe Hagi si Adrian Ilie - VIDEO
SPORT

Florin Andone a marcat două goluri în partida pe care formația sa, Deportivo la Coruna, a câștigat-o, scor 3-0, pe teren propriu împotriva celor de la Las Palmas.

Botosaneanul Florin Andone, dublă pentru "Super Depor", I-a egalat pe Hagi si Adrian Ilie - VIDEO

Atacantul nascut in localitatea Joldesti, comuna Vorona, a deschis scorul în minutul 4 al partidei, printr-o execuție frumoasă din colțul careului de 16 metri. Andone a reușit dubla în minutul 28, după o cursă pe cont propriu, de la jumătatea terenului.

Deportivo la Coruna a terminat pe poziția a 16-a în La Liga, la 5 puncte de primul loc retrogradabil. E a doua dublă pentru român la Deportivo la Coruna, după cea cu Real Sociedad, în victoria cu 5-1.

Graţie acestei reuşite, vârful român a intrat în TOP 10 atacanţi din Spania în acest sezon, la egalitate cu Gameiro (Atletico Madrid). Cu 12 goluri, atacantul nostru e la o singură lungime distanţă de superstarul Barcelonei, Neymar (13 goluri în actuala stagiune).

Acesta este cel mai prolific sezon al atacantului în La Liga, iar cu cele 12 reușite i-a egalat pe Gheorghe Hagi și Adrian Ilie, care se aflau pe locul al doilea în ierarhia celor mai buni marcatori români din campionatul Spaniei.

Andone a terminat la un singur gol în spatele lui Gheorghe Craioveanu, care rămâne în continuare fotbalistul român cu cele mai multe goluri într-un sezon din La Liga: fostul jucător al Craiovei a înscris de 13 ori în sezonul 1998-1999, în tricoul lui Villarreal.
 


sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
71

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
81

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
82

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...