Botosaneanul Florin Andone a debutat la nationala Romaniei, in meciul cu Irlanda de Nord

Botosaneanul Florin Andone a debutat la nationala Romaniei, in meciul cu Irlanda de Nord

Florin Andone

România şi Irlanda de Nord s-au anulat reciproc şi au terminat la egalitate. Cele două formaţii sînt în continuare pe primele două poziţii în grupă.

În prima repriză echipele au alternat momentele în care au dominat, dar fără să pună reale probleme. Cele mai mari ocazie ale noastre i-au aparţinut lui Torje şi lui Chipciu, care nu l-au putut învinge pe McGovern. În a doua parte, România s-a mulţumit cu scorul înregistrat şi nu am pus presiune. Cea mai mare ocazie i-a aparţinut lui Torje, care a tras pe lîngă de la marginea careului.

Eroul României a fost Ciprian Tătăruşanu, care a avut trei intervenţii salvatoare. În finalul primei reprize, portarul Fiorentinei a respins în corner lovitura de cap a lui Evans.

În finalul meciului, Tătăruşanu a fost din nou exclent şi a apărat şutul de la 12 metri al lui Lafferty şi la o lovitură liberă de la 20 de metri.

In minutul 72, botosaneanul Florin Andone, nascut in anul 1993, a debutat la echipa nationala a Romaniei. Varful nascut in satul Joldesti, comuna Vorona, i-a luat locul lui Claudiu Keseru.
CLASAMENT

1. România 14p 6j
2. Irlanda de Nord 13p 6j
3. Ungaria 11p 6j
4. Feroe 6p 6j
5. Finlanda 4p 6j
6. Grecia 2p 6j

Următoarele meciuri ale naționalei:

Ungaria - România (4 septembrie)
România - Grecia (7 septembrie)
România - Finlanda (8 octombrie)
Feroe - România (11 octombrie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandal într-o agenție loto din Botoșani, au fost chemați polițiștii locali!

astăzi, 14:32
27

În cursul zilei de 23 aprilie, în jurul orei 16.25, polițiștii locali care acționau în zona Centrului Istoric din municipiul Botoșani au fost sesizați de către reprezentantul u...

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16
33

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
188

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...