“Botoșăneanul” Diego Fabbrini vrea să plece de la Dinamo după câteva meciuri

“Botoșăneanul” Diego Fabbrini vrea să plece de la Dinamo după câteva meciuri

După Dan Nistor, și “ex-botoșăneanul” Diego Fabbrini are gânduri de plecare de la Dinamo. Italianul este tentat să plece în Azerbaijan. Diego Fabbrini vrea să plece de la Dinamo după câteva meciuri. Italianul este tentat să se transfere în Azerbaijan, potrivit presei centrale. Mijlocașul negociază în același timp cu două echipe: Neftchi Baku și Qarabag.

Remarcat de cluburile puternice din România după evoluția foarte bună de la FC Botoșani, Fabbrini le-a spus deja șefilor din „Ștefan cel Mare” că ambele oferte sunt pe bani mulți și nu se pot refuza. El câștigă în România 16.000 de euro pe lună. Spre deosebire de perioada de la Botoșani, în ultima perioadă și-a luat banii cu întârziere, iar acesta poate fi un alt motiv care să-l determine să se gândească la o despărțire de trupa din „Ștefan cel Mare”.

Fotbalistul italian nu a avut realizări importante în tricoul alb-roșu. S-a accidentat în etapa a zecea și a mai jucat 20 de minute în ultima rundă, după o pauză de trei luni.

Fabbrini a mai negociat cu o echipă din Azerbaijan și vara trecută, dar a plecat la ȚSKA Sofia. În Bulgaria a jucat doar cinci partide.

Diego Fabbrini a jucat în cariera sa la 14 cluburi. Pe lista sa sunt echipe precum Udinese, Palermo, Siena, Watford, Middlesbrough, Birmingham sau Oviedo, iar în România s-a remarcat la FC Botoșani, echipă de care, de altfel, recunoștea că s-a atașat. „Mulțumesc pentru tot. Voi fi fanul echipei FC Botoșani. Mult noroc”, scria Fabbrini pe Instagram înainte de a părăsi gruparea de pe municipal.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
54

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
119

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
212

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...