Botosaneanul Andrei Burlacu, la un pas de debutul in Liga 1. Felix Grigore: "Este sansa lor"

Botosaneanul Andrei Burlacu, la un pas de debutul in Liga 1. Felix Grigore: "Este sansa lor"
Transferat in vara anului 2014 de la CSS Botosani la CS Universitatea Craiova, asta dupa ce fostul tehnician Leo Grozavu "i-a dat cu piciorul" de la FC Botosani, internationalul de juniori Andrei Burlacu este la un pas de debutul in Liga 1.

Craiovenii vor juca sambata seara, in Moldova, impotriva celor de la CSMS Iasi, iar Andrei Burlacu a fost chemat in lotul echipei mari, dupa ultimele probleme aparute la olteni. 

Craiovenii nu se pot baza pe Acka și Popov, care sunt accidentați, dar nici pe Kay, Băluță și Zlatinski, jucatori suspendați. Antrenorul Emil Sandoi a decis ca este sansa lui Andrei Burlacu, un fotbalist foarte apreciat de olteni.

"Dupa cum stiti noi avem interzis la transferuri. Vom promova jucatori de la juniori si de la echipa secunda si este sansa celor de acolo. Asa cum au aparut fotbalisti precum Silviu Lung jr., Gaman, asa pot sa apara si altii. Asa a fost adus si Andrei Ivan. A fost mai intai la echipa a doua, apoi s-a antrenat cu prima echipa, a intrat usor in meci si iata ca acum e titular si jucator la nationala.", a declarat Felix Grigore, presedintele celor de la CSU Craiova.



In luna noiembrie, atunci cand presa nationala a scris despre faptul ca Mihai Costea ar putea ajunge la Craiova, oltenii au reactionat: "Ce sa facem cu Costea, cand il avem pe Burlacu?".

"Am făcut o listă de trei legi de la care nu vrem să ne abatem: 1 – fotbal spectacol, 2 – dăruire maximă, 3 – tineri crescuți în spiritul Craiovei. Suntem pe drumul cel bun și Burlacu, dar și ceilalți tineri foarte promițători de la echipele de juniori, corespund acestor principii.", spunea atunci Felix Grigore.

 

Spune-ne opinia ta