Botosaneanul Andrei Burlacu, eroul Craiovei in derby-ul cu Dinamo: gol si pasa de gol la 0-2 pentru adversari - VIDEO
SPORT

CSU Craiova și Dinamo au încheiat la egalitate, 2-2, cel mai așteptat meci al etapei a zecea din Liga 1. "Câinii" au condus cu 2-0, dar au cedat inițiativa și au fost pedepsiți de șarjele ofensive extrem de agresive ale craiovenilor, în ultima partea a jocului, scrie gsp.ro.

Botosaneanul Andrei Burlacu, eroul Craiovei in derby-ul cu Dinamo: gol si pasa de gol la 0-2 pentru adversari - VIDEO

Dinamo a condus cu scorul de 2-0, dupa reusitele lui Rivaldinho si Salomao, insa oltenii au redus din diferență prin Băluță, în minutul 75, în urma unei faze care a pornit de la o pasă greșită a lui Salomao. Băluță a îndeplinit o simplă formalitate, împingând mingea în poartă după pasa tânărului botosanean Andrei Burlacu.

Același Burlacu a marcat golul egalizator din minutul 89, în urma unui șut-bombă de la 23 de metri, la care Penedo a rămas țintuit pe linia porții. "Câinii" puteau chiar să piardă meciul, dar asaltul gazdelor n-a mai adus vreun gol.

CSU Craiova a urcat pe locul doi, oltenii acumulând 19 puncte, la egalitate cu FC Botosani, în timp ce Dinamo rămâne blocată în afara play-out-ului. "Câinii" se situează pe locul șapte, cu 16 puncte.

Andrei Burlacu este nascut in 1997 si a facut parte din generatia pregatita de prof. Daniel Schiopu la CSS Botosani, fiind cumparat de Universitatea Craiova in anul 2014. In acelasi an, Burlacu fusese in probe si la FC Botosani, insa a fost refuzat de Leo Grozavu pe motiv ca nu putea alerga.

Este al doilea gol marcat de Burlacu in acest sezon al Ligii 1, botosaneanul avand si doua pase de gol.

 

Spune-ne opinia ta