Botosaneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani

Botosaneanul Andrei Burlacu, a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani, club unde mijlocasul stanga al Universitatii Craiova si-a facut junioratul sub comanda profesorului Daniel Schiopu.

Botosaneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani

Andrei Burlacu se afla in vacanta la Botoşani, iar joi după-amiază a participat la antrenamentul grupei 2003 de la CSS Botoşani, copii pregătiţi de prof. Daniel Şchiopi. Burlacu nu a venit cu mana goala, având pentru tinerii fotbaliştii cadouri atât din partea sa, cat si din partea Universităţii Craiova (rucsac, fanion, dulciuri, postere). 

”Va mulţumesc ca aţi venit. Sunt fericit ca ma aflu din nou alături de voi. Sunt emoţionat, deoarece ma uit la voi si ma revăd pe mine acum câţiva ani. Eu tot de jos am plecat, de la grupa domnului profesor. Am amintiri frumoase aici si am vrut sa fiu din nou alături de voi. Va urez din partea mea si a clubului Universitatea Craiova, Sărbători Fericite alături de familiile voastre.”, le-a spus Andrei Burlacu juniorilor botoşăneni.

La finalul antrenamentului, Burlacu i-a oferit fostului sau antrenor de la juniori un tricou al Universităţii Craiovenei.

In plus, toţi juniorii prezenţi la antrenament au primit un poster cu primul gol marcat in Liga 1 de Andrei Burlacu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Andrei Burlacu este evaluat la 250.000 conform site-ului transfermarkt.com si a bifat in acest sezon 17 partide in Liga 1, reuşind sa marcheze 5 goluri si 4 pase de gol. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
795

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1244

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
276

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...