Botosaneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani

Botosaneanul Andrei Burlacu, a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani, club unde mijlocasul stanga al Universitatii Craiova si-a facut junioratul sub comanda profesorului Daniel Schiopu.

Botosaneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani

Andrei Burlacu se afla in vacanta la Botoşani, iar joi după-amiază a participat la antrenamentul grupei 2003 de la CSS Botoşani, copii pregătiţi de prof. Daniel Şchiopi. Burlacu nu a venit cu mana goala, având pentru tinerii fotbaliştii cadouri atât din partea sa, cat si din partea Universităţii Craiova (rucsac, fanion, dulciuri, postere). 

”Va mulţumesc ca aţi venit. Sunt fericit ca ma aflu din nou alături de voi. Sunt emoţionat, deoarece ma uit la voi si ma revăd pe mine acum câţiva ani. Eu tot de jos am plecat, de la grupa domnului profesor. Am amintiri frumoase aici si am vrut sa fiu din nou alături de voi. Va urez din partea mea si a clubului Universitatea Craiova, Sărbători Fericite alături de familiile voastre.”, le-a spus Andrei Burlacu juniorilor botoşăneni.

La finalul antrenamentului, Burlacu i-a oferit fostului sau antrenor de la juniori un tricou al Universităţii Craiovenei.

In plus, toţi juniorii prezenţi la antrenament au primit un poster cu primul gol marcat in Liga 1 de Andrei Burlacu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Andrei Burlacu este evaluat la 250.000 conform site-ului transfermarkt.com si a bifat in acest sezon 17 partide in Liga 1, reuşind sa marcheze 5 goluri si 4 pase de gol. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

AmFiTeatru 10 - JOIA TINERETULUI debutează, pe 25 ianuarie, la Teatrul Eminescu!

Luni, 22 Ianuarie 2018
262

Pentru că mai e ceva timp până la începerea festivalului (sfârșitul lui aprilie 2018), iar nerăbdarea e mare, AmFiTeatru 10 propune pînă atunci câte o zi din fiecare...

Un tânăr s-a spânzurat după o ceartă cu iubita!

Luni, 22 Ianuarie 2018
5998

Tânărul de 23 de ani, din satul Mănăstireni, comuna Unţeni, a mai ameninţat şi în trecut că îşi va pune capăt zilelor. Luni a avut o nouă ceartă cu iubita sa şi s-a ...

Botoșani Model United Nations: Au început înscrierile pentru ediţia a șasea BTMUN!

Luni, 22 Ianuarie 2018
214

Au început înscrierile pentru ediţia a 6-a BTMUN, conferinţa internaţională la care participă şi delegaţii străine. Evenimetul va avea loc între 30 martie - 1 aprilie, dar p&...