Botosaneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani

Botosaneanul Andrei Burlacu, a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani, club unde mijlocasul stanga al Universitatii Craiova si-a facut junioratul sub comanda profesorului Daniel Schiopu.

Botosaneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani

Andrei Burlacu se afla in vacanta la Botoşani, iar joi după-amiază a participat la antrenamentul grupei 2003 de la CSS Botoşani, copii pregătiţi de prof. Daniel Şchiopi. Burlacu nu a venit cu mana goala, având pentru tinerii fotbaliştii cadouri atât din partea sa, cat si din partea Universităţii Craiova (rucsac, fanion, dulciuri, postere). 

”Va mulţumesc ca aţi venit. Sunt fericit ca ma aflu din nou alături de voi. Sunt emoţionat, deoarece ma uit la voi si ma revăd pe mine acum câţiva ani. Eu tot de jos am plecat, de la grupa domnului profesor. Am amintiri frumoase aici si am vrut sa fiu din nou alături de voi. Va urez din partea mea si a clubului Universitatea Craiova, Sărbători Fericite alături de familiile voastre.”, le-a spus Andrei Burlacu juniorilor botoşăneni.

La finalul antrenamentului, Burlacu i-a oferit fostului sau antrenor de la juniori un tricou al Universităţii Craiovenei.

In plus, toţi juniorii prezenţi la antrenament au primit un poster cu primul gol marcat in Liga 1 de Andrei Burlacu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Andrei Burlacu este evaluat la 250.000 conform site-ului transfermarkt.com si a bifat in acest sezon 17 partide in Liga 1, reuşind sa marcheze 5 goluri si 4 pase de gol.







 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
608

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
129

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
82

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...