Botosaneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani

Botosaneanul Andrei Burlacu, a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani, club unde mijlocasul stanga al Universitatii Craiova si-a facut junioratul sub comanda profesorului Daniel Schiopu.

Botosaneanul Andrei Burlacu a fost Mos Craciun pentru juniorii Clubului Sportiv Scolar Botosani

Andrei Burlacu se afla in vacanta la Botoşani, iar joi după-amiază a participat la antrenamentul grupei 2003 de la CSS Botoşani, copii pregătiţi de prof. Daniel Şchiopi. Burlacu nu a venit cu mana goala, având pentru tinerii fotbaliştii cadouri atât din partea sa, cat si din partea Universităţii Craiova (rucsac, fanion, dulciuri, postere). 

”Va mulţumesc ca aţi venit. Sunt fericit ca ma aflu din nou alături de voi. Sunt emoţionat, deoarece ma uit la voi si ma revăd pe mine acum câţiva ani. Eu tot de jos am plecat, de la grupa domnului profesor. Am amintiri frumoase aici si am vrut sa fiu din nou alături de voi. Va urez din partea mea si a clubului Universitatea Craiova, Sărbători Fericite alături de familiile voastre.”, le-a spus Andrei Burlacu juniorilor botoşăneni.

La finalul antrenamentului, Burlacu i-a oferit fostului sau antrenor de la juniori un tricou al Universităţii Craiovenei.

In plus, toţi juniorii prezenţi la antrenament au primit un poster cu primul gol marcat in Liga 1 de Andrei Burlacu, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Andrei Burlacu este evaluat la 250.000 conform site-ului transfermarkt.com si a bifat in acest sezon 17 partide in Liga 1, reuşind sa marcheze 5 goluri si 4 pase de gol. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce temperaturi ne așteaptă în următoarele zile!

astăzi, 07:30
77

Vremea va fi în general frumoasă şi va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare.Astfel, pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță vreme deosebit d...

LIDL România a RETRAS de pe piață un produs alimentar: Clienții sunt rugați insistent să țină cont de această rechemare și să nu consume produsul în cauză!

astăzi, 07:16
224

Lidl România face un anunț important către toți clienții care au cumpărat acest produs: trebuie returnat imediat. Comunicatul companiei Lidl România face un anunț important către to...

Moarte suspectă la Sulița, în apropierea iazului Dracșani!

astăzi, 07:02
365

Un bărbat din Sulița, care curăța iazul, a observat că într-un canal de colectare a apei se află căzută o persoană. La vederea corpului inert, bărbatul s-a speriat și a sunat imediat ...