Bordeianu are un preț: 200.000 de euro. "E un jucător localnic, i-am dat încredere, ne-am ajutat reciproc"

Bordeianu are un preț: 200.000 de euro. "E un jucător localnic, i-am dat încredere, ne-am ajutat reciproc"

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat, marţi, că mijlocaşul defensiv Mihai Bordeianu, în vârstă de 26 de ani, poate fi transferat pentru suma de 200.000 de euro plus TVA.

"Nimeni de la CFR nu ne-a contactat pentru Bordeianu. A fost doar agentul jucătoruloui, care a dorit un document de la noi, dacă jucătorul e transferabil. Am consderat că Bordeianu şi-a făcut datoria. E posibil în iarnă, dar mai e şi o variantă din Kazahstan. Noi cerem 200.000 plus TVA dacă va fi la intern, 200.000 dacă va fi afară. E posibil ca Bordeianu să nu plece, nu e obligatoriu să plece. Am discutat cu jucătorul şi e posbil să rămână. E un jucător localnic, i-am dat încredere, ne-am ajutat reciproc", a declarat Şfaiţer, la Telekom Sport.

El a precizat că mijlocaşul Olimpiu Moruţan, 18 ani, este urmărit la fiecare meci de reprezentanţi ai unor cluburi străine.

"La momentul acesta nu ştim (n.r. - dacă va rămâne). Consider că Olimpiu mai are nevoie de Botoşani. E posibil să plece, dar eu cred în proporţie de 90 la suită că va continua la Botoşani până în primăvară. El este urmărit la fiecare joc de echipe din străinătate. Cu CFR au fost mici discuţii, şi în vară. Se ştie intersul FCSB-ului pentru Moruţan", a spus Şfaiţer. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD chemat de la Târgu Mureș pentru o pacientă din Botoșani, aflată în stare gravă!

Vineri, 25 Mai 2018
590

Consecințele incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, din urmă cu câteva săptămâni, se simt mai ales în situații critice, așa cum s-a întâmpl...

În comă alcoolică, după banchetul de final de clasa a XII-a!

Vineri, 25 Mai 2018
4231

A băut și s-a distrat, numai că nu a știut când să se oprească. Și pentru că nu a fost de ajuns, dimineața a continuat petrecerea cu băutură cumpărată de la un nonstop. Cantitatea m...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

Vineri, 25 Mai 2018
4860

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...