Bogdan Zanfirescu, mesaj pentru cluburile din judet: „Trebuie sa respectam regulamentele. Daca nu le convine voi pleca eu”

Bogdan Zanfirescu, mesaj pentru cluburile din judet: „Trebuie sa respectam regulamentele. Daca nu le convine voi pleca eu”
Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Bogdan Zanfirescu, vrea ca ceea ce s-a intamplat pana acum in campionatul judetean de fotbal sa ramana istorie, iar incepand cu acest retur de campionat sa se aplice regulamentul la sange.

Fostul arbitru divizionar spune ca nu are nicio obligatie fata de niciun club sau oficial si daca acestia l-au votat, inseamna ca si ei doresc sa se aplice regulamentul, in caz contrar va renunta la functie.

Fiecare comisie trebuie să deschidă regulamentele şi să le aplice. Că le convine la unii sau alţii, puţin mă interesează. Am stabilit un lucru şi trebuie să-l respectăm. Regulamentele vor fi valabile pentru toate echipele, indiferent de cum se vor numi ele. La alegeri nu am dat un pahar cu apă, nu am nicio datorie la niciun club. Nu am nicio obligaţie faţă de nimeni. Dacă nu le va conveni, voi pleca eu, a declarat Bogdan Zanfirescu.

Nu doar cluburile sau jucatori vor fi sanctionati, Bogdan Zanfirescu anuntand ca in cazul in care constata ca un arbitru a gresit intentionat, acel arbitru va fi suspendat.

Am avut o şedinţă de trei-patru ore cu corpul de arbitri. Au fost peste 50 de arbitri. Ieri am avut şedinţă cu observatorii. Eu sper că ei sunt pregătiţi pentru retur. Le transmit tuturor membrilor afiliaţi că greşelile nu vor dispărea niciodată din arbitraj. Dacă voi constata că acele greşeli nu sunt omeneşti, acei arbitri vor pleca în secunda doi, a mai spus Zanfirescu.

Acesta a anuntat ca pe site-ul AJF Botosani (www.frf-ajf.ro/botosani) au fost deja publicate toate regulamentele si documentele necesare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Golofca le-a declarat război fanilor lui FC Botoşani: "Ne trag în jos!"

Luni, 10 Decembrie 2018
357

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Cătălin Golofca, s-a declarat dezamăgit de atitudinea pe care o au fanii echipei sale, după ce a văzut cum îşi susţin favoriţii spectatorii din Sfâ...

Surpriză la Sfântu Gheorghe, Sepsi pierde după succesul cu FCSB! Sepsi - Botoşani 0-1

Luni, 10 Decembrie 2018
207

Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a produs surpriza etapei la Sfântu Gheorghe şi a reuşit să o învingă pe Sepsi, după ce în etapa intermediară, gazdele au învins FCSB...

ANAF face anunțul: Sute de mii de români vor avea de câștigat

Luni, 10 Decembrie 2018
368

Cei care își plătesc obligațiile fiscale până la un anumit termen beneficiază de reduceri la impozit. Pentru reduceri se încadrează Persoanele fizice autorizate (PFA), cei cu v...