Bogdan Zanfirescu, mesaj pentru cluburile din judet: „Trebuie sa respectam regulamentele. Daca nu le convine voi pleca eu”

Bogdan Zanfirescu, mesaj pentru cluburile din judet: „Trebuie sa respectam regulamentele. Daca nu le convine voi pleca eu”
Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Bogdan Zanfirescu, vrea ca ceea ce s-a intamplat pana acum in campionatul judetean de fotbal sa ramana istorie, iar incepand cu acest retur de campionat sa se aplice regulamentul la sange.

Fostul arbitru divizionar spune ca nu are nicio obligatie fata de niciun club sau oficial si daca acestia l-au votat, inseamna ca si ei doresc sa se aplice regulamentul, in caz contrar va renunta la functie.

Fiecare comisie trebuie să deschidă regulamentele şi să le aplice. Că le convine la unii sau alţii, puţin mă interesează. Am stabilit un lucru şi trebuie să-l respectăm. Regulamentele vor fi valabile pentru toate echipele, indiferent de cum se vor numi ele. La alegeri nu am dat un pahar cu apă, nu am nicio datorie la niciun club. Nu am nicio obligaţie faţă de nimeni. Dacă nu le va conveni, voi pleca eu, a declarat Bogdan Zanfirescu.

Nu doar cluburile sau jucatori vor fi sanctionati, Bogdan Zanfirescu anuntand ca in cazul in care constata ca un arbitru a gresit intentionat, acel arbitru va fi suspendat.

Am avut o şedinţă de trei-patru ore cu corpul de arbitri. Au fost peste 50 de arbitri. Ieri am avut şedinţă cu observatorii. Eu sper că ei sunt pregătiţi pentru retur. Le transmit tuturor membrilor afiliaţi că greşelile nu vor dispărea niciodată din arbitraj. Dacă voi constata că acele greşeli nu sunt omeneşti, acei arbitri vor pleca în secunda doi, a mai spus Zanfirescu.

Acesta a anuntat ca pe site-ul AJF Botosani (www.frf-ajf.ro/botosani) au fost deja publicate toate regulamentele si documentele necesare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ISU Botoșani scoate la concurs un post de subofițer!

astăzi, 10:06
146

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani organizează concurs în vederea încadrării directe din sursă externă a unui post de subofi...

5.000 de lei amendă și lemn confiscat!

astăzi, 10:02
88

La data de 24.04.2018, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Pomârla, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe drumul jude...

Un proiect de suflet, pentru oameni cu suflet: Elevi și profesori de la "Laurian", "Uniţi sub semnul culturii" cu colegii lor de peste Prut! - FOTO

astăzi, 09:52
79

Colegiul Naţional "A.T. Laurian" din Botoşani este recunoscut la nivel local, judeţean, naţional şi internaţional pentru meritele deosebite în activitatea didactică, dar, m...