Bogdan Zanfirescu, mesaj pentru cluburile din judet: „Trebuie sa respectam regulamentele. Daca nu le convine voi pleca eu”

Bogdan Zanfirescu, mesaj pentru cluburile din judet: „Trebuie sa respectam regulamentele. Daca nu le convine voi pleca eu”
Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Bogdan Zanfirescu, vrea ca ceea ce s-a intamplat pana acum in campionatul judetean de fotbal sa ramana istorie, iar incepand cu acest retur de campionat sa se aplice regulamentul la sange.

Fostul arbitru divizionar spune ca nu are nicio obligatie fata de niciun club sau oficial si daca acestia l-au votat, inseamna ca si ei doresc sa se aplice regulamentul, in caz contrar va renunta la functie.

Fiecare comisie trebuie să deschidă regulamentele şi să le aplice. Că le convine la unii sau alţii, puţin mă interesează. Am stabilit un lucru şi trebuie să-l respectăm. Regulamentele vor fi valabile pentru toate echipele, indiferent de cum se vor numi ele. La alegeri nu am dat un pahar cu apă, nu am nicio datorie la niciun club. Nu am nicio obligaţie faţă de nimeni. Dacă nu le va conveni, voi pleca eu, a declarat Bogdan Zanfirescu.

Nu doar cluburile sau jucatori vor fi sanctionati, Bogdan Zanfirescu anuntand ca in cazul in care constata ca un arbitru a gresit intentionat, acel arbitru va fi suspendat.

Am avut o şedinţă de trei-patru ore cu corpul de arbitri. Au fost peste 50 de arbitri. Ieri am avut şedinţă cu observatorii. Eu sper că ei sunt pregătiţi pentru retur. Le transmit tuturor membrilor afiliaţi că greşelile nu vor dispărea niciodată din arbitraj. Dacă voi constata că acele greşeli nu sunt omeneşti, acei arbitri vor pleca în secunda doi, a mai spus Zanfirescu.

Acesta a anuntat ca pe site-ul AJF Botosani (www.frf-ajf.ro/botosani) au fost deja publicate toate regulamentele si documentele necesare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
560

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
79

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
100

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...