Bogdan Zanfirescu, mesaj pentru cluburile din judet: „Trebuie sa respectam regulamentele. Daca nu le convine voi pleca eu”

Bogdan Zanfirescu, mesaj pentru cluburile din judet: „Trebuie sa respectam regulamentele. Daca nu le convine voi pleca eu”
Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal, Bogdan Zanfirescu, vrea ca ceea ce s-a intamplat pana acum in campionatul judetean de fotbal sa ramana istorie, iar incepand cu acest retur de campionat sa se aplice regulamentul la sange.

Fostul arbitru divizionar spune ca nu are nicio obligatie fata de niciun club sau oficial si daca acestia l-au votat, inseamna ca si ei doresc sa se aplice regulamentul, in caz contrar va renunta la functie.

Fiecare comisie trebuie să deschidă regulamentele şi să le aplice. Că le convine la unii sau alţii, puţin mă interesează. Am stabilit un lucru şi trebuie să-l respectăm. Regulamentele vor fi valabile pentru toate echipele, indiferent de cum se vor numi ele. La alegeri nu am dat un pahar cu apă, nu am nicio datorie la niciun club. Nu am nicio obligaţie faţă de nimeni. Dacă nu le va conveni, voi pleca eu, a declarat Bogdan Zanfirescu.

Nu doar cluburile sau jucatori vor fi sanctionati, Bogdan Zanfirescu anuntand ca in cazul in care constata ca un arbitru a gresit intentionat, acel arbitru va fi suspendat.

Am avut o şedinţă de trei-patru ore cu corpul de arbitri. Au fost peste 50 de arbitri. Ieri am avut şedinţă cu observatorii. Eu sper că ei sunt pregătiţi pentru retur. Le transmit tuturor membrilor afiliaţi că greşelile nu vor dispărea niciodată din arbitraj. Dacă voi constata că acele greşeli nu sunt omeneşti, acei arbitri vor pleca în secunda doi, a mai spus Zanfirescu.

Acesta a anuntat ca pe site-ul AJF Botosani (www.frf-ajf.ro/botosani) au fost deja publicate toate regulamentele si documentele necesare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Voluntari - FC Botoşani 2-1 în 16-imile Cupei României

Marţi, 25 Septembrie 2018
288

FC Voluntari este prima echipă care s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins formaţia FC Botoşani, scor 2-1. Golurile au fost însc...

IMPORTANT: Deții un câine periculos ori agresiv? Iată ce obligații ai!

Marţi, 25 Septembrie 2018
295

Poliția Română desfășoară constant activități preventive și controale pentru a reduce riscurile producerii unor evenimente negative în care sunt implicați câini agresivi sau...

România, cel mai mare producător de nuci din Europa

Marţi, 25 Septembrie 2018
351

România a devenit cel mai mare producător de nuci al Europei, după doi ani cu randamente record, iar producțiile sunt în creștere ca urmare a majorării suprafețelor. Numai cu soiuri ...