Bogdan Ungurusan crede in locul 7: "Inca se poate. Sunt atatea meciuri de jucat"
SPORT

FC Botosani se afla pe locul 9, inaintea partidei cu Pandurii Targu Jiu, la cinci puncte sub Gaz Metan Medias si CSM Poli Iasi. 

Bogdan Ungurusan crede in locul 7: "Inca se poate. Sunt atatea meciuri de jucat"

Fundasul dreapta al botosanenilor, Bogdan Ungurusan, crede in continuare ca FC Botosani poate termina sezonul pe locul 7, mai ales ca pe Municipal vor veni cele doua echipe mentionate mai sus. Ungurusan spune ca daca FC Botosani va castiga cu Pandurii, atunci nu se va mai vorbi despre evitarea retrogradarii.

"Va fi un meci destul de dificil. Ei vin dupa doua infrangeri si cred ca vor incerca sa scoata maximum din acest meci. O a treia infrangere i-ar afunda destul de tare. Sper sa castigam noi si sa securizam evitarea retrogradarii dupa aia vom vedea ce plusuri adunam. Daca noi am castiga acum cred ca nu s-ar mai vorbi despre evitarea retrogradarii, ne-am uita in sus, sa urcam un loc si apoi inca unul si la final daca ar fi locul 7 ar fi extraordinar. Eu cred ca inca se poate, pentru ca sunt atatea meciuri de jucat. Avem meciurile directe acasa, cu Iasi si Medias, si cred ca se poate. Cred si sunt convins ca vom face un meci bun la Pandurii", a declarat Bogdan Ungurusan.

Meciul dintre Pandurii si FC Botosani va avea loc vineri seara, incepand cu ora 20:30.

 

Spune-ne opinia ta