BMW Vision Efficient Dynamics a rupt la Frankfurt! VEZI super prezentare!

BMW Vision Efficient Dynamics a rupt la Frankfurt! VEZI super prezentare!

 BMW Vision EfficientDynamics Concept la Frankfurt 2009  

BMW nu s-a laudat pe nicaieri ca rupe gura targului de la Frankfurt. Altii au facut tot felul de teasere, spot-uri si anunturi socante.

Vine furutna la Audi, Peugeot naste live un BB si cate si mai cate. Toti impreuna nu au reusit asa ceva. Si nici nu ar fi reusit probabil oricat s-ar fi straduit. BMW este BMW si peste toti a trebuit sa vina cu mai mult decat putem accepta.

Un exercitiu de design magnific. Un supercar care arata de parca tocmai a fost scos din cutiuta Hotwheels, insa este cat se poate de serios daca ne gandim si la partea sa mai “ECO. Numele complet este Vision Efficient Dynamics Concept si este de fapt un hibrid plug-in limitat electronic la 250km/h. Are 356 cai putere si poate alerga de la 0 la 100km/h in doar 4.8 secunde. Totul la un consum mixt de numai 3.7 litri / 100km si 99g emisii de CO2.

Ca spatiu interior, Vision Concept este un 2 plus 2, ceea ce inseamna ca puncteaza si la capitolul practicabilitate. Acest experiment din laboratoarele nemtilor nu va ajunge prea curand pe strazi. Este masinuta la scara mare pe care si-o imagineaza orice baietel in capul caruia se deruleaza filme science fiction. Si ne place, fiindca noi, barbatii, nu suntem decat niste baietei mai mari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
26

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
39

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
85

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...