Biletele pentru meciul Nationalei de Tineret se vand ca painea calda!

Biletele pentru meciul Nationalei de Tineret se vand ca painea calda!
Botoşănenii au luat cu asalt punctele de vânzare a biletelor pentru meciul de tineret dintre naţionalele României şi Insulelor Feroe.

Pentru a fi siguri că vor avea acces pe stadionul Municipal la meciul de tineret dintre România şi Insulele Feroe, botoşănenii şi-au achiziţionat bilete încă din prima zi în care acestea au fost puse la dispoziţie. Oficialii echipei FC Botoşani, cei care se ocupă de organizarea meciului spun că încearcă să asigure cele mai bune condiţii posibile astfel încât naţionala pregătită de Emil Săndoi să revină pe Municipal.

Mă aşteptam ca încă din prima zi să se vândă mai multe bilete pentru că este un eveniment pentru Botoşani. E prima dată când echipe naţională dispută un meci oficial pe stadionul din Botoşani. Eu sunt convins că până luni se vor vinde toate cele 8000 de bilete pe care le-am pus în vânzare. La Botoşani avem un public numeros, un public cald şi sunt convins că echipa naţională de tineret va mai reveni la Botoşani. I-am spus lui Emil Săndoi că după meciul acesta va reveni la Botoşani, a spus Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani.

La tineret avem o echipă valoroasă cu jucători care vor asigura viitorul echipei naţionale de seniori. Majoritatea jucătorilor care sunt titulari la echipele lor de club şi e o ocazie unică de a fi văzuţi la lucru pe stadionul Municipal, a adăugat oficialul botoşănean.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoşănean condamnat după ce a înjunghiat un client într-un bar

astăzi, 09:09
87

Astfel, acuzat de tentativă de omor acesta a primit o pedeapsă de 10 ani şi 10 luni de închisoare, fiind în arest preventiv din vara anului trecut când a comis fapta. Judecătorii...

Jandarmi premiaţi la bilanţ pentru merite deosebite

astăzi, 08:45
123

 În cadrul prezentării bilanţurilor s-au acordat diplome speciale jandarmilor pentru merite deosebite. Astfel, distincţia de jandarmul de onoare al judeţului Botoşani a primit-o plt maj Ioa...

Ministerul Educației întreabă - elevii, părintii și dascălii răspund. VEZI chestionarul la care se așteaptă răspuns până pe 24 ianuarie!

astăzi, 07:33
251

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) organizeaza, pana in 24 ianuarie, o consultare publica, prin intermediul unui chestionar online, privind structura anului scolar 2018-2019, anunta News.ro. Demersu...