Bilete ieftine la Romania U21 - Insulele Feroe U21

Bilete ieftine la Romania U21 - Insulele Feroe U21
Oficialii FC Botoşani, formaţie care se ocupă de organizarea meciului internaţional din preliminariile Campionatului European dintre reprezentativele de tineret ale României şi Insulelor Feroe au stabilit în această săptămână preţul biletelor pentru confruntarea găzduită pe "Municipal" în 13 octombrie.

"Nu am privit acest meci ca pe o afacere şi nu am considerat că trebuie să ne îmbogăţim de pe urma acestui meci prin încasările care vor fi. Dorinţa noastră a fost să sprijinim, aşa cum putem noi, naţionala de tineret şi ca formaţia lui Emil Săndoi să fie cât mai bine susţinută de public. Totodată, dorim ca acest meci să fie prilej de sărbătoare pentru publicul botoşănean. Acesta este şi motivul pentru care preţul biletelor este mai mult decât modic, 10 lei pentru un bilet la tribuna I şi a II-a şi cinci lei pentru un bilet la cele două peluze", a susţinut Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani.

 

Convins de faptul că meciul se va disputa cu "casa închisă" s-a declarat şi Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani şi totodată cel care prin poziţia pe care o are în cadrul Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a făcut posibil ca acest joc să se dispute la Botoşani.

 

"Sunt convins că stadionul va fi plin la ora meciului deoarece este un eveniment pentru Botoşani. În plus, naţionala joacă destul de bine şi are o serie de fotbalişti care evoluează la cele mai titrate formaţii din fotbalul românesc. Pe undeva, dacă naţionala va reuşi calificarea la Campionatul European, vom rămâne şi noi în istorie", a explicat Cornel Şfaiţer.

Romania U21 - Insulele Feroe U21 , 13 octombrie 2009, stadionul "MUNICIPAL" Botosani

Pret bilet PELUZA NORD si SUD: 5 lei
Pret bilet TRIBUNA I si II: 10 lei
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1176

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
388

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
297

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...