Benjamin Kuku, "ASUL" lui Grozavu in meciul cu Craiova, intrat deja in inimile botosanenilor! VIDEO
SPORT

Nascut pe 8 martie 1995, in orasul Makurdi din Nigeria, Benjamin Kuku a fost surpriza pregatita de Leo Grozavu pentru meciul cu CSU Craiova. 

Benjamin Kuku, "ASUL" lui Grozavu in meciul cu Craiova, intrat deja in inimile botosanenilor! VIDEO

Venit de la ASA Targu Mures, Kuku a intrat in inimile suporterilor botosaneni si nu doar pentru ca a marcat golul victoriei. Inca din startul reprizei secunde fanii de langa tribuna oficiala i-au scandat numele, fiind impresionati de determinarea jucatorilor. Bataios si cu o forta impresionanta, Kuku a castigat aproape toate duelurile aeriene cu fundasii oltenilor.

In minutul 87, Benjamin Kuku a atacat coltul scurt la o centrare a lui Hergheligiu si a marcat golul unei victorii aparute dupa opt meciuri doar cu egaluri si infrangeri. Pentru a primit aplauzele celor 2.500 de botosaneni prezenti pe stadion, Leo Grozavu l-a inlocuit pe Kuku.

Benjamin Kuku este evaluat de site-ul transfermarkt.de la 350.000 de euro si a mai evoluat in Romania la FC Zalau, ASA Targu Mures si Academia Clinceni. FC Botosani poate fi o rampa de lansare pentru jucatorul nigerian, asa cum a fost si pentru Michael Ngadeu, fostul capitan al botosanenilor care a ajuns acum la Slavia Praga.  

 

Spune-ne opinia ta