Benjamin Kuku, înaintea meciului cu Astra: "Sper să facem un meci foarte bun". Ce mesaj are pentru fanii FC Botoșani - VIDEO
SPORT

FC Botosani joaca luni seara, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, in ultima etapa a sezonului regulat din Liga 1, incepand cu ora 20:30.

Benjamin Kuku, înaintea meciului cu Astra: "Sper să facem un meci foarte bun". Ce mesaj are pentru fanii FC Botoșani - VIDEO

Nigerianul Benjamin Kuku a marcat deja doua goluri pentru FC Botosani si spera ca si luni sa reuseasca sa inscrie si sa ajute echipa sa obtina cel putin un punct la Giurgiu.

"Stim cu totii ca avem un meci foarte greu la Astra, jucam contra campioanei Romaniei. Sunt intr-o forma foarte buna. Au patru victorii in campionatul Romaniei, dar eu sper sa facem un meci foarte foarte bun si sper sa ma machez si sa-mi ajut echipa. Sincer nu stiu daca ma pregateam mai bine in Antalya. Am facut pregatire buna, la fel. Sunt foarte, foarte multumit ca am venit aici. Sunt fericit, e tot bine. Avem un vestiar bun, de treaba si toata lumea isi vede de treaba lui. Avem un grup foarte fantastic. Antrenorul e langa mine acum si nu pot sa spun.", a declarat Benjamin Kuku.

Atacantul botosanenilor a avut un mesaj si pentru fanii echipei locale, dar la ultimul meci i-au huiduit pe jucatori in prima repriza, dupa ce Pandurii a marcat golul egalizator.

"Publicul e foarte bun, insa sper ca ei sa inteleaga faptul ca noi suntem oameni si sunt momente in care gresim. Nimeni nu e perfect si incercam mereu sa-i facem fericiti, dar nu iese trebuie sa fie alaturi de noi. Trebuie sa fie alaturi de noi si la bine si la greu.", a mai spus Kuku.

 

Spune-ne opinia ta