Becali, nervos în urma înfrângerii ruşinoase. "Moruţan, păcat de el, că nu a înţeles nimic. Credeam că a înţeles ceva de la viaţă"

Becali, nervos în urma înfrângerii ruşinoase. "Moruţan, păcat de el, că nu a înţeles nimic. Credeam că a înţeles ceva de la viaţă"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat joi, după eliminarea din Liga Europa, că nu va mai cumpăra jucători. Mai mult, spune că, dacă nu va face bani în doi ani, se va retrage din fotbal.

"Nu mai vedeţi transferuri la mine. Că dăm trei milionane pe Coman sau dăm două milioane pe Nedelcu ca proştii. Nu mai vedeţi. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu mai cumpăr jucători. Las la voia întâmplării. Voi vedea cât mai stau în fotbal, că poate mă retrag. Fac numai păcate, mă cert cu lumea. Poate îmi văd şi eu de treaba mea şi-l las pe Talpan. Toate gândurile mi-au venit în seara asta. Şi să mă retrag. Dacă în doi ani fac bani din fotbal, bine. Dacă nu, le revedere, tată. O dau", a spus Becali, la Digi Sport.

Becali a aflat de criticile patronului FC Botoşani, Valeriu Iftime, la adresa mijlocaşului Olimpiu Moruţan, care va evolua din vară la FCSB: "Nu e mare lucru că am dat un milion pe el (n.r. - Moruţan). Problema e că am dat pe Nedelcu două milioane, pe Coman trei, dar mai cred în Coman. Moruţan, 18 ani, când a văzut el nişte bani, ce să mai alerge, ce să mai lupte pentru echipa lui care l-a lansat. A dormit, nu-i mai trebuie lui, ce-l mai interesa echipa lui să o bage în play-off. Moruţan e stelist, îl interesează să facă freza şi gata. Nu va muri la Steaua. La Steaua mori dacă ai valoare cât de cât. La Steaua dacă ai valoare, pleci, dacă ai valoare cât de cât, rămâi, dacă n-ai valoare, nu mori, pleci, stai pe bară, ca Golofca. Moruţan, păcat de el, că nu a înţeles nimic. Credeam că a înţeles ceva de la viaţă."

Formaţia FCSB a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0. Golurile au fost marcate de Immobile '7, '43, '71, Bastos '35 şi Anderson '51 pentru Lazio, respectiv Gnohere '81 pentru FCSB.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

De ce profesorul bun e rău!

Joi, 13 Decembrie 2018
480

Știu că pe rol se află un proces în care un ONG (îmi scuze că nu îi cunosc numele) a dat în judecată mai multe mari universități pentru încălcarea prevederilor LE...

Vești pentru șoferi! Cum ar putea fi modificat punctul de amendă

Luni, 10 Decembrie 2018
377

Vești bune pentru toți șoferii! Punctul de amendă ar putea fi modificat. Cel puțin asta se arată într-un proiect de act normativ depus la Senat. Astfel, punctul de amendă ar putea ...

Româncă din Italia: "Mi-au pus amendă și mi-au sechestrat pe loc mașina". Noile prevederi ale Codului rutier, contestate de românii din peninsulă

Luni, 10 Decembrie 2018
770

Românii din Italia și-au manifestat nemulțumirea în ultimele zile față de modificările Codului rutier care interzic persoanelor care au rezidenţa în Italia de mai mult de 60 de...