Becali, nervos în urma înfrângerii ruşinoase. "Moruţan, păcat de el, că nu a înţeles nimic. Credeam că a înţeles ceva de la viaţă"

Becali, nervos în urma înfrângerii ruşinoase. "Moruţan, păcat de el, că nu a înţeles nimic. Credeam că a înţeles ceva de la viaţă"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat joi, după eliminarea din Liga Europa, că nu va mai cumpăra jucători. Mai mult, spune că, dacă nu va face bani în doi ani, se va retrage din fotbal.

"Nu mai vedeţi transferuri la mine. Că dăm trei milionane pe Coman sau dăm două milioane pe Nedelcu ca proştii. Nu mai vedeţi. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu mai cumpăr jucători. Las la voia întâmplării. Voi vedea cât mai stau în fotbal, că poate mă retrag. Fac numai păcate, mă cert cu lumea. Poate îmi văd şi eu de treaba mea şi-l las pe Talpan. Toate gândurile mi-au venit în seara asta. Şi să mă retrag. Dacă în doi ani fac bani din fotbal, bine. Dacă nu, le revedere, tată. O dau", a spus Becali, la Digi Sport.

Becali a aflat de criticile patronului FC Botoşani, Valeriu Iftime, la adresa mijlocaşului Olimpiu Moruţan, care va evolua din vară la FCSB: "Nu e mare lucru că am dat un milion pe el (n.r. - Moruţan). Problema e că am dat pe Nedelcu două milioane, pe Coman trei, dar mai cred în Coman. Moruţan, 18 ani, când a văzut el nişte bani, ce să mai alerge, ce să mai lupte pentru echipa lui care l-a lansat. A dormit, nu-i mai trebuie lui, ce-l mai interesa echipa lui să o bage în play-off. Moruţan e stelist, îl interesează să facă freza şi gata. Nu va muri la Steaua. La Steaua mori dacă ai valoare cât de cât. La Steaua dacă ai valoare, pleci, dacă ai valoare cât de cât, rămâi, dacă n-ai valoare, nu mori, pleci, stai pe bară, ca Golofca. Moruţan, păcat de el, că nu a înţeles nimic. Credeam că a înţeles ceva de la viaţă."

Formaţia FCSB a ratat calificarea în optimile Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 5-1, de echipa Lazio Roma, în manşa retur a 16-imilor competiţiei. În tur, FCSB a câştigat, scor 1-0. Golurile au fost marcate de Immobile '7, '43, '71, Bastos '35 şi Anderson '51 pentru Lazio, respectiv Gnohere '81 pentru FCSB.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...