Becali mai vrea un jucător de la Botoșani: „Eu cumpăr tot ce e tânăr și puternic”

Becali mai vrea un jucător de la Botoșani: „Eu cumpăr tot ce e tânăr și puternic”

 Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a pus ochii pe un alt jucător de la FC Botoșani și va încerca să îl transfere, în pauza competițională din iarnă. 
  
 Latifundiarul a mărturisit că l-a observat pe puștiul Andrei Chindris la un meci al gruparii botoșănene și că pentru el este suficient să încerce un transfer, potrivit Ziare.com.
  
 Acesta a discutat deja cu patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, care i-a transmis însă că ar trebui să îl mai lase pe fundaș să mai crească la Botoșani. 
  
 "Știu că l-am văzut o data pe Chindris, un meci, pentru că eu un meci trebuie să văd un jucător, nu trebuie să văd șapte. Mi-a plăcut de el că e puternic, e copil și e puternic. Și știți că eu cumpăr tot ce e tânăr și e puternic. Am vorbit cu Iftime, am întrebat și mi-a zis 'mai lăsați-l, mai lăsați-l'. Apoi, n-am mai vorbit", a declarat Becali la ProX. 
  
 20 de ani are Andrei Chindris, care ar putea urmă drumul altor jucători care au trecut de la Botoșani la FCSB, cum sunt Golofca, Român sau Moruțan. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Percheziții ale Parchetului European la funcționari publici și la Agenția de Muncă Botoșani. Fraudă de 160.000 de euro!

astăzi, 12:57
92

Percheziţii ale Parchetului European la Botoşani au avut loc inclusiv la domiciliile unor funcţionari publici şi la sediul ANOFM, în cadrul unei anchete privind o fraudă de 160.000 de euro....

Expoziția de grafică ”Biserici şi mănăstiri din Moldova medievală” va fi vernisată la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:28
25

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, vă invită luni, 22 aprilie 2024, ora 12:00, la vernisajul expozi...

A plătit 2.000 de lei după ce a refuzat să achite taxa pentru toaletă într-o autogară din Botoșani!

astăzi, 11:46
162

Deoarece apelantul reclama producerea unei stări conflictuale, operatorul 112 a direcționat un echipaj de jandarmerie în vederea aplanării acesteia și luării măsurilor legale.Jandarmii...