Becali e sfatuit sa-l ia urgent pe Morutan: "Câştigă enorm dacă dă un milion pe el. Copilul ăsta face uşor 3 milioane într-un an-doi"
SPORT

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, susține că FCSB ar face o afacere foarte bună dacă l-ar transfera pe Olimpiu Moruțan.

Becali e sfatuit sa-l ia urgent pe Morutan: "Câştigă enorm dacă dă un milion pe el. Copilul ăsta face uşor 3 milioane într-un an-doi"

 "La prima discuţie cu cei de la Steaua, am cerut ca jucătorul să fie lăsat la Botoşani încă un an. Din acest punct de vedere, recunosc că Steaua joacă într-un mod onest. Dar nu pleacă pe suma despre care se vorbeşte, adică 700.000 de euro. Pentru mine e o ofertă de refuzat. Un milion nu e un preţ corect, e un preţ pe care nu am visat să-l pot lua pe Moruţan, aşa că atunci când ai o astfel de ofertă, probabil că rămâi perplex. Steaua nu pierde nimic. Steaua câştigă enorm dacă dă un milion pe el. Copilul ăsta face uşor 3 milioane într-un an-doi. Va deveni util echipei, asta e părerea mea. Dar nu acum", a declarat Iftime la TV Digi Sport.

Iftime a vorbit și despre declarațiile impresarului lui Moruțan, Florin Vulturar: "Nu sunt presat de declaraţiile impresarului său. Probabil jucătorul se simte presat. E normal la vârsta lui. Eu am spus că jucătorul nu pleacă de la noi. Am nevoie de o ofertă de nerefuzat. Dacă cineva o face, asta e, o să plece. Dar eu aş vrea să rămână la Botoşani, pentru că e un copil care are nevoie de jocuri, de antrenamente, de un colectiv care să-l ajute, de un club mediu cum suntem noi, unde poţi să te afirmi. E greu să mergi la o echipă cum e Steaua sau din afară. Iar copilul a înţeles asta. El trebuie să dovedească faptul că e un mare fotbalist sau că poate deveni un mare fotbalist".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

MasterClass de Bune Maniere și Etichetă Socială cu Artech Wine și Virgil Mănescu

astăzi, 13:22

Într-o lume în care interacțiunile sociale și profesionale sunt tot mai importante, dezvoltarea abilităților de comunicare și comportament adecvat devine crucială pentru succesul per...

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
38

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
255

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...