Barcelona învinge în prelungiri în El Clasico, 3-2, și titlul încă se joacă în Spania - VIDEO
SPORT

Barcelona a câștigat dramatic duelul de pe Santiago Bernabeu contra Realului, scor 3-2, grație unui gol marcat de Messi în ultimul minut, într-un meci în care Barcelona a evoluat în superioritate numerică timp de aproximativ un sfert de oră. 

Barcelona învinge în prelungiri în El Clasico, 3-2, și titlul încă se joacă în Spania - VIDEO

Real a început meciul în atac, iar madrilenii au cerut penalty încă din minutul al doilea, când Umtiti a intrevenit în careu asupra lui Cristiano Ronaldo, dar centralul a lăsat jocul să continue. Câteva minute mai târziu, același Ronaldo a fost lansat pe partea dreaptă într-un contraatac al Realului. Portughezul a trecut de Pique și a pătruns în centru, dar șutul său nu-i pune probleme lui Ter Stegen.

Barcelona a replicat printr-un șut periculos al lui Suarez, expediat din zonă centrală, care a trecut însă pe lângă poartă. La jumătatea primei reprize, Messi și Marcelo au sărit într-un duel la minge în jumătate de teren a Realului, iar fundașul madrilenilor i-a aplicat un cot în gură starului argentinian, care a rămas întins pe gazon. Arbitrul Hernandez a lăsat jocul să continue, iar meciul a fost oprit abia după câteva secunde, când Ronaldo expediat un șut pe lângă poarta lui Ter Stegen. Medicii au intrat imediat pe teren când au observat că Messi scuipa sânge și i-au acordat acestuia îngrijiri medicale, iar argentinianul a revenit pe teren.

Casemiro a deschis scorul în minutul 33, la o fază la care Ramos a lovit mai îbntâi bara, iar mingea a ricoșat la mijlocașul brazilian. Barcelona a egalat însă cinci minute mai târziu, prin Messi și a stabilit scorul pauzei. Real Madrid a fost formația mai periculoasă în partea secundă, însă oamenii din atacul lui Zinedine Zidane nu au reușit să profite de erorile făcute de catalani în defensivă.

În minutul 67, Ronaldo a ratat incredibil, după o pasă trimisă de Asensio. Portughezul era singur cu portarul, dar a trimis peste poartă din doar câțiva metri. la Faza imediat următoare, Suarez reluat incredibil din interiorul careului, dintr-o poziție dificilă, dar Navas a reușit să respingă. În minutul 72, Rakitici l-a driblat pe Toni Kroos și a șutat imparabil de la aproximativ 20 de metri, fără ca Navas să mai poată interveni și a dus scorul la 2-1 pentru oaspeți.

Sergio Ramos și-a lăsat echipa în 10 oameni, după ce a văzut direct cartonașul roșu pentru o intrare la Messi și a ajuns la a cincea eliminare într-un El Clasico. Cu doar câteva minute înainte de final, Marcelo a centrat de pe partea stângă, iar balonul l-a găsit demarcat în careu pe James Rodriguez, care l-a învins pe Ter Stegen cu un șut din prima și a restabilit egalitatea.

La ultima fază, Messi finalizat perfect un contraatac excepțional al Barcelonei și a ajuns la golul cu numărul 500 în tricoul Barcelonei. Catalanii egalează Realul și trece în fruntea clasamentului, dar madrilenii au un meci mai puțin disputat.



CLASAMENT


sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
59

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Ierarhi Ilie Iorest, Simion Ştefan şi Sava Brancovici, mitropoliţii Transilvaniei

astăzi, 07:00
13

Tot astăzi, Biserica Ortodoxă îi cinstește pe Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul din Maramureş, pe Sfinţii Mucenici Pasicrat şi Valentin și pe Sfânta Cuvioasă Elisabeta....

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
731

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...