Baraj: Universitatea II Craiova a promovat in Liga 3! Un botosanean, printre marcatori!

Baraj: Universitatea II Craiova a promovat in Liga 3! Un botosanean, printre marcatori!

 Andrei Burlacu  csuc.ro

CS Universitatea II Craiova, câştigătoarea Ligii a IV-a Dolj, a promovat la pas în Liga a III-a după ce a trecut, cu scorul general de 12-0, de CS Pandurii Cerneţi, campioana Mehedinţiului.

În meciul retur, disputat pe Stadionul Termo din Drobeta Turnu Severin, chiar şi portarul a înscris pentru echipa antrenată de Daniel Mogoşanu, acesta punctând în prelungiri, din penalty.

In tur craiovenii s-au impus cu 4-0, beneficiind de si de ajutorul unor jucatori de rezerva de la prima echipa, insa in mansa retur, "satelitul" Craiovei a folosit doar juniorii si au invins in deplasare cu 8-0. Printre marcatori s-a numarat si botosaneanul Andrei Burlacu, transferat anul trecut de la CSS Botosani. 

Burlacu a revenit dupa o accidentare si a intrat pe teren in minutul 46, iar la mijlocul reprizei secunde a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat patru adversari a pus la pământ portarul și a făcut 3-0.

Universitatea II Craiova: Laurenţiu Popescu – Andrei Sin, Sergiu Jurj, Cosmin Ciocoteală, Vlad Marcu (50 Mihai Ghincea), Adrian Avrămia, Angelo Iuga (69 Vlad Georgescu), Marian Căpăţână, Robert Gârbiţă (46 Andrei Burlacu), Alin Manea, Adrian Cârstea. Antrenor: Daniel Mogoşanu.

 

Spune-ne opinia ta