AVANCRONICA meciului FC Botosani - CFR Cluj!

AVANCRONICA meciului FC Botosani - CFR Cluj!
După un lung şir cu rezultate sub aşteptări, FC Botoşani a reuşit pentru întâia oară să lege două victorii în ediţia curentă, 2-1 cu Petrolul (acasă) şi 3-0 cu Pandurii (deplasare).

În schimb, clujenii sunt fără succes în ultimele cinci jocuri din campionat, trei remize şi două înfrângeri, rezultate în urma cărora Francisc Dican a fost înlocuit pe banca tehnică de Antonio Conceicao.

CFR Cluj şi FC Botoşani s-au întâlnit de cinci ori în Liga 1 Orange, palmaresul fiind unul net favorabil ardelenilor, aceştia trecându-şi în cont patru succese, în timp ce moldovenii au obţinut doar o remiză.

- Întâia confruntare a avut loc pe 21 iulie 2013, 0-0 pe terenul gazdelor de duminică, partida consemnând debutul botoşănenilor în Liga 1 Orange.

- Primul dintre cele patru succese izbutite de clujeni s-a înregistrat pe 15 decembrie 2013, CFR - FC Botoşani 3-1, marcatori Rui Pedro, Maftei, Batin, respectiv Vraciu.

- Cea mai mare diferenţă de scor s-a întâlnit în primăvara acestui an, atunci când ceferiştii s-au impus cu 4-0 (Tade - dublă, Guima, Chanturia).

- Tot patru goluri s-au marcat şi în ultima dispută, cea din 31 august 2015, CFR - FC Botoşani 3-1, joc în care Cristian Lopez a reuşit singura triplă consemnată în stagiunea curentă. Partida de la Botoşani va consemna şi revenirea lui Toni Conceicao în Liga 1 Orange. Portughezul a mai antrenat CFR-ul în ediţiile 2008-2009 şi 2009-2010, dar şi pe FC Braşov în 2010-2011 şi Astra în 2011-2012. În total, acesta a strâns 46 de meciuri - 19 victorii - 14 remize - 13 înfrângeri.

- 25 de jucători a utilizat CFR în primele 21 de etape, FC Botoşani - 27. Câte 12 din fiecare tabără au marcat cel puţin o dată.

Mediile de vârstă ale celor două loturi: CFR - 24 ani şi 6 luni; FC Botoşani 26 ani şi 3 luni.

sursa: lpf.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Şase persoane sancţionate după ce au ameninţat şi insultat un procuror botoşănean pe Facebook

astăzi, 11:38
94

Nicoleta Arpinte a oferit declaraţii publice, în calitate de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cu privire la un pensionar trimis în judec...

Fondatoarea unei asociaţii de protecţia animalelor din Germania desemnată Cetăţean de onoare al municipiului Botoşani

astăzi, 11:30
91

Heike Lindlohr, fondatoarea asociaţiei germane Pfiitchenhoffnung e.V., a aflat de pe internet de problemele municipalităţii cu patrupezii fără stăpân. S-a implicat iniţial, în anul ...

"Scene fierbinți" în orășelul copiilor din Parcul Eminescu!

astăzi, 11:28
191

Aflaţi în misiune de patrulare, poliţiştii locali au surprins în noaptea de  joi spre vineri, la ora 00.35, pe M. Gabriel, în vârsta de 18 ani, M. Dumitru-Ciprian,...